Uitslag Groesbeekse EK-pool 2012

Het EK zit er op. Spanje won zondagavond overtuigend van Italië (4-0) en pakte daarmee, na het EK in 2008 en het WK 2010, voor de derde achtereenvolgende keer de hoofdprijs. De Groesbeekse EK-pool is nu ook ten einde.


De Top-10 van de eerste editie van de Groesbeekse EK-Pool. Klik op het plaatje voor een groter formaat.

Alex Rademaker kroonde zich met 203 punten tot winnaar van de pool. Hij bleef daarmee kort voor op de concurrentie. Op slechts zes punten volgde Frans Wilbers en deelnemer “Arie” (192 punten) sprong na de laatste wedstrijd van de achtste naar de derde plaats. Doordat de punten voor de bonusvragen na de finale werden berekend maakten sommige deelnemers nog een aardige sprong (of duik) in het klassement.

Voor aanvang van de EK-pool, een initiatief van drie Groesbeekse websites, schreven 235 mensen zich in. Het meerendeel bleef tijdens het EK de pool ook actief invullen. Er werd in eerste instantie niet om prijzen gespeeld, maar dankzij lunchroom Eigenweijs in Groesbeek en cadeau/bloemenshop ‘t Margrietje in Groesbeek mogen wij cadeaubonnen aan de Top 3 weggeven.

De redacties van 112Groesbeek.nl, Gruusbek.nl en DeGroesbeek.nl willen via deze weg iedere deelnemer bedanken! Dankzij hen was het mogelijk om voor dit jaar een spannende en succesvolle pool te organiseren. De redacties feliciteren de winnaars van de cadeaubonnen. Zij hebben inmiddels bericht ontvangen.

DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 1 juli, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Alex Rademaker

Jullie ook bedankt !!

Mooi gedaan proficiat aan de winners 🙂

wpDiscuz