Engelse oorlogsveteranen bezoeken Groesbeek

Evenals vorig jaar heeft ook dit jaar John Babbage, van World War Two Heritage, weer een reis voor Engelse oorlogsveteranen en weduwen van oorlogsveteranen georganiseerd. Van 14 tot 19 augustus verblijft de groep in Groesbeek en zullen onder andere bezoek brengen aan de John Frost brug in Arnhem, het Liberty Park in Helmond, de Commonwealth begraafplaats in Reichwald en natuurlijk het Bevrijdingsmuseum in Groesbeek.

Vorig jaar heeft Babbage de gasten per bus vervoerd vanuit Engeland maar dit bleek toch een vermoeiende tocht. Daarom is dit jaar gekozen voor het vliegtuig. Dit betekent echter dat hij op zoek is naar vervoer hier in Nederland in de vorm van een personenbus voor minimaal 13 personen.

! VERZOEK ! Mocht iemand een rijbewijs hebben voor het rijden van een personenbus van deze grootte en deze mensen rond willen rijden van 14 tot 19 augustus tegen een kleine vergoeding dan zou dit fantastisch zijn!

Voor meer informatie of het aanbieden van diensten kunnen mensen contact opnemen met John Babbage via [email protected].

DeGroesbeek.nlTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 9 juli, 2012 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Engelse oorlogsveteranen bezoeken Groesbeek

Reageren is niet toegestaan.