Tweemaal “Vierdaagseterras” van De Linde

Ook dit jaar zal de LiNDE / new style weer een terras verzorgen tijdens de “dag van Groesbeek” op 19 juli 2012.


Wandelaars komen het centrum van Groesbeek binnen. Foto en rechten: De LiNDE/New Style

Naast dat de LiNDE sinds een aantal jaren een terras met muziek verzorgt in de bocht van de Cranenburgsestraat en de Molenweg bij Assurantiekantoor Harrie Derks, is men dit jaar ook op de slotdag tijdens de grote intocht van de partij in Malden.

De dag van Groesbeek

Gezellige zomerse muziek van dj Francesco in combinatie met een prachtig uitzicht over het Vierdaagse parcours en een drankje bij de hand, maakt deze plek elk jaar weer tot een geweldig trefpunt om te genieten van al die duizenden wandelaars. Ook dit jaar staan er weer honderden mensen aan de voet van de ‘Groesbeekse Alpen’ langs de kant tijdens de Groesbeekse dag om alle deelnemers aan te moedigen.

Vrijdag in Malden

Dit jaar wordt dit concept met muziek en een gezellig terras ook gekopiƫerd naar de slotdag als het peloton over de Rijksweg door het centrum van Malden op weg gaat naar een glorieuze intocht op de Via Gladiola. Bij de rotonde ter hoogte van het Hestiakantoor kunnen wandelaars weer even bijkomen van alle inspanningen en is, evenals een dag eerder, jong en oud uit de hele omgeving van harte welkom om samen voor de juiste sfeer te zorgen tijdens dit bijzondere spektakel.


Foto’s van het Vierdaagseterras in Groesbeek met dank aan De LiNDE/New Style

DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 13 juli, 2012 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Tweemaal “Vierdaagseterras” van De Linde

Reageren is niet toegestaan.