Promoot Groesbeek en steun het Kindervakantiewerk

Deze zomer trekt Omroep Gelderland door de provincie met het evenement ‘Zomer in Gelderland’. Op woensdag 8 augustus wordt Groesbeek aangedaan en ons dorp zal zich dan laten zien als het ‘Mooiste dorp van Gelderland’. Er moeten een aantal opdrachten worden uitgevoerd en er kan €1000,- worden gewonnen, dat bestemd is voor het Kindervakantiewerk in Groesbeek.

De grootste opdracht is het bouwen van een decor op het Marktterrein in het centrum. Het thema van dit decor wordt pas op 8 augustus om 10.00 uur bekend gemaakt. Luister hiervoor naar de radio, zowel Omroep Gelderland als Omroep Groesbeek besteedt hier aandacht aan.

Naast het decor moeten er ook minstens 50 personen rondlopen in kleding, die past bij dit thema. Dit thema kan van alles zijn. De afgelopen weken was het in andere plaatsen b.v.: De Smurfen, Het Oude Egypte, Kuifje, Carnaval in Venetië en Sneeuwwitje. Omdat op de dag zelf pas bekend wordt wat het thema is, wordt de hulp van alle Groesbekers ingeroepen.

1) Welke mensen kunnen zich op 8 augustus vrijmaken en hebben zin om mee te helpen met het decor en het regelen van kleding?

2) Welke mensen hebben decorstukken, attributen en kleding in een bepaald thema, dat eventueel gebruikt kan worden op 8 augustus?

Het mooiste zou zijn, dat de mensen zelf verkleed kunnen komen, wat hoe meer verklede personen, des te meer kans op de prijs van €1000,-. Kom in ieder geval vanaf 17.00 uur een kijkje nemen op het Marktterrein; er moeten minimaal 500 toeschouwers zijn.

Stuur een e-mail naar: [email protected] en laat weten of je kunt komen helpen en wat je beschikbaar hebt aan decorstukken, attributen en kleding. Geef ook je telefoonnummer door, zodat op de dag zelf bekend wie voor wat gebeld kan worden.

Om 10.00 uur wordt gestart met regelen en vanaf 12.00 uur wordt het Marktterrein volgebouwd. Om 17.00 uur beginnen de televisieopnames van Omroep Gelderland. De live uitzending begint om 18.20 uur en wordt elk uur herhaald.

Doe mee, zet Groesbeek positief op de kaart en help het Kindervakantiewerk aan €1000,-!

DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 7 augustus, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 8 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Rianne

Super! We zullen met z’n alle wel even die prijs voor kvw binnen halen. Ik ben vanaf nu die dag vrij en ga helpen waar nodig zal zijn!

Hans

Dat moet lukken in Groesbeek met zoveel carnavalswagenbouwers en andere creatievelingen.
Ik heb dan nog vakantie en kom dus zeker kom ook, wordt een gezellige dag.

Helen

Zal zeker in t publiek zijn en zal kijken waar ik nog meer kan helpen, eerst de opdracht afwachten.Komt goed.

Theo.

Wat is het decor thema? 🙂

TV Gelderland

Meer info op TV gelderland. nl zoek zomer in Gelderland

ergens

de kleren van keizer

Helen

Yesssssssssssssssss.Gelukt.

Realist

Hulde, geweldig gedaan!

wpDiscuz