[193 foto’s] Dag van Groesbeek: 935 uitvallers

Ruim 38.000 wandelaars hebben donderdag de dag van Groesbeek overleefd. Voor 935 mensen was de derde dag te zwaar. Daarmee komt het totaal aantal uitvallers op 2160.


Wandelaars komen de beruchte Zevenheuvelenweg op. Foto en rechten: Piet Spanjers.

39.405 wandelaars begonnen donderdagochtend aan de derde dag van de 96e Nijmeegse Vierdaagse. Vooraf werd door het KNMI al regen voorspeld. Deze voorspelling kwam, afgewisseld met wat zon, uit en dat maakte de dag door Groesbeek nog zwaarder. Vorig jaar vielen er op deze dag 300 lopers minder uit.

Langs de Zevenheuvelenweg en in het centrum van Groesbeek werden de fanatieke wandelaars door vele mensen aangemoedigd. Op eerstgenoemde locatie stonden campers in de berm. Mensen die niet ter plaatse konden meegenieten van het evenement hadden op DeGroesbeek.nl de mogelijkheid om via een live cam in het dorp toch nog iets van de Groesbeekse intocht mee te krijgen.

Vrijdag is de laatste dag van de Vierdaagse. De laatste dag is traditiegetrouw de dag der Gladiolen en van de intocht op de Via Gladiola.

Heeft u nog foto’s van de derde dag van de 4daagse en wilt u deze delen? Dan kunt u ze mailen naar [email protected]


Foto’s met dank aan Piet Spanjers en Iris Roselie!

DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 21 juli, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Rob van Elst

mooie foto’s

Leuke fotos:)

wpDiscuz