Trainen voor de Zevenheuvelenloop: Run to The Start!

Heb jij zondag 18 november al in je agenda gezet? Dan lopen in Nijmegen meer dan 30.000 hardlopers mee in de Zevenheuvelenloop. Zij trotseren de zeven heuvels tussen Nijmegen en Groesbeek op weg naar hun eigen topprestatie. Jij kunt daar één van zijn! Met het nieuwe trainingsprogramma Run to The Start kom jij perfect voorbereid aan de start, zodat jij alle zeven heuvels met gemak aan kunt.

Run to The Start Zevenheuvelenloop

Run to The Start is een nieuw hardloopprogramma van de Wrun Club Groesbeek in samenwerking met de Atletiekunie. Ook in Groesbeek gaat de cursus van start. De eerste training begint op zaterdag 1 september om 11 uur. Verzamellocatie is Hotel de Oude Molen, Molenweg 48 Groesbeek.

De cursus bestaat uit 12 groepstrainingen. Elke training bestaat uit een stuk theorie en minimaal een uur praktijk. De trainers behandelen per sessie een onderwerp, zoals blessurepreventie, wedstrijdvoorbereiding, krachttraining en looptechniek. Je krijgt ook een trainingsschema mee zodat je thuis verder kunt trainen.

Bij de Zevenheuvelenloop kun je daarnaast rekenen op een speciale ontvangstruimte met onder andere gratis sportverzorging en sportdrank. Je kunt je hier rustig omkleden en voorbereiden. Een ideale plek om je voor te bereiden op je eigen topprestatie!

Vele extraatjes in het deelnemerspakket

Voor deelnemers aan Run to the Start is een speciaal deelnamepakket samengesteld met daarin onder andere drie edities van Runnersworld Magazine, wekelijkse tips, de brochure ‘Gezond en veilig lopen’, een leuke bidon en een halfjaar lidmaatschap van de Atletiekunie.

Twijfel niet langer, geef je op!

De inschrijving voor Run to The Start Zevenheuvelenloop is begonnen. Via het inschrijfformulier van de Zevenheuvelenloop of www.wrun.nl kun je jezelf opgeven voor de trainingen. Je kunt ook contact opnemen met de Wrun Club Peer Pulles via 06-24605338 of [email protected].

Twijfel dus niet langer en schrijf je vandaag nog in voor de Zevenheuvelenloop en regel je perfecte voorbereiding via Run to The Start.

DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 24 juli, 2012 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Trainen voor de Zevenheuvelenloop: Run to The Start!

Reageren is niet toegestaan.