Expositie Iris Roselie in het Kerkje van Persingen

Iris Roselie van Kunstatelier Isiris nodigt u uit voor haar expositie “Fantasiewerelden” in het Kerkje van Persingen, Persingensestraat 7 te Persingen (bij Nijmegen in de Ooijpolder).


Uitnodiging. Klik op het plaatje voor een groter formaat.

Openingstijden

Zaterdag 28 juli van 12.00 uur tot 17.00 uur en Zondag 29 juli van 12.00 tot 17.00 uur. De officiële opening zal zijn op zaterdag 28 juli om 13.00 uur.

Iris Roselie

Iris Roselie woont sinds 5 jaar in Groesbeek waar ze, geïnspireerd door de mooie omgeving, zich intensief is gaan bekwamen in het schilderen. Als afronding van haar 4 jarige opleiding tot Holistisch Beeldend Kunstenaar toont ze tijdens deze expositie werk gemaakt in het thema “Fantasiewerelden”. In haar werk laat Iris zich inspireren door verschillende materialen en technieken om tot een kunstwerk te komen. Spontaan werkend met de materialen en technieken ontstaat een beeld dat uitgewerkt wordt vanuit het eigen gevoel en intuïtie.

In het laatste jaar van de opleiding is Iris op reis gegaan door op eigen wijze met verf en materialen te spelen, waarna via haar eigen beleving haar Fantasiewerelden zijn ontstaan. U bent van harte uitgenodigd om tijdens deze expositie mee op reis te gaan en de Fantasiewerelden van Iris te bekijken en beleven.

Kunstatelier Isiris

Naast het schilderen heeft Iris Roselie een opleiding in het geven van kunstzinnige lessen afgerond en is ze gediplomeerd Kunstzinnig Coach Beeldend. In 2011 is Iris gestart met Kunstatelier Isiris en verzorgt ze kunstzinnige cursussen en workshops in de omgeving van Groesbeek.

DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 24 juli, 2012 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Expositie Iris Roselie in het Kerkje van Persingen

Reageren is niet toegestaan.