[Update] Gemeente vraagt om ideeën voor De Mallemolen

Sociaal cultureel centrum De Mallemolen is een mooie accommodatie met een sociale functie in het centrum van Groesbeek. De accommodatie kost de gemeente evenwel ook veel geld en zonder ingrijpen zullen die kosten nog verder toenemen.

Onderzoek

Om die reden begint de gemeente Groesbeek een onderzoek naar de mogelijkheden om deze kosten te beperken door bijvoorbeeld het gebruik van het gebouw te verbeteren en te veranderen (detailhandel en winkelfuncties zijn uitgesloten). Belangstellenden worden uitgenodigd om ideeën in te brengen. Wilt u meedenken over de toekomst van De Mallemolen, dan kunt u zich melden bij de heer C. te Riele, projectleider accommodatie bij de gemeente Groesbeek, e-mail [email protected], tel. 024–3996370.

12-08-2012
Volgens de website Faillissementen.com en de KVK heeft de Stichting Cultureel Centrum de Mallemolen de status “faillissement”. Het centrum is op 07-08-2012 failliet verklaard door de rechtbank in Arnhem. Deze stichting had tot en met 31 december 2011 het beheer over C.C. De Mallemolen.

De Stichting Mallemolen Beheer Groesbeek is wel ingeschreven. Deze stichting heeft sinds begin 2012 voor de duur van één jaar het beheer over de Mallemolen. In dat jaar wil de gemeente bovengenoemde marktoriëntatie uitvoeren.

Het voortbestaan van De Mallemolen onder het oude beheer stond eerder vorig jaar al onder druk.

DeGroesbeek.nl, Gemeente Groesbeek

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 12 augustus, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 6 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de kuier

Je denkt toch niet als zoonlief de scepter overnam dat er dan vee lveranderde ??

Ik ook

Het zou al helpen als het hele centrum , lees beheer wat gastvrijheid en vriendelijkheid uitstraalde! Je voelt je er niet welkom, deur naar de wc zit zelfs op slot! Laat staan dat je een keer aan schuift voor een kop koffie. Waarom werkt zo’n concept in andere dorpen, bijv druten wel? Misschien moet Pluryn er een soort van bliksem beginnen?

helicopterview

Niet meer in investeren, maar opdoeken die handel.
Is ook beter en eerlijker voor de reguliere Groesbeekse horeca.
De echte cultuur is al jaren bij Cardo en in de Sleutel.

Vanos

Het paar dat daar z.g.n. de leiding had (noemde zich DIREKTIE) was oook totaal ongeschikt (reeds eerder mislukt) als gast-/ gastheer!!! op te treden. kunnen ze niet! overeigens een stel oude wijven!
De koffie niet om te z..pen en oh wat ongezellig en ongastvrij! vieze toiletten enz. Leuk, vlot stel erin en het loopt als een trein

Klaas

Het zal al heel veel schelen als ze wat meer zouden lachen

pedro

Nieuwe mensen erin zetten.
die wel leuk zijn.
dan komen ze van zelf wel met nieuwe ideeen.

wpDiscuz