Basisscholen regio Zuid beginnen weer

Voor de basisschoolleerlingen in de zuidelijke regio van Nederland, waar de MUG-gemeenten ook onder vallen, zit de vakantie er weer op. Ze hebben zes weken kunnen genieten van hun vakantie, maar groep 1 tot en met 8 moet vanaf vandaag weer aan de slag.

Minister Marja van Bijsterveldt van Onderwijs zal vandaag met een aantal leerlingen van groep 1 van basisschool De Lochtenbergh in Tilburg de deur openen en zo het nieuwe schooljaar inluiden.

De leerlingen van de basisscholen in Midden-Nederland hebben nog één week vakantie. De regio Noord viert nog drie weken vakantie, tot en met 2 september. In die regio hadden de leerlingen ook pas vanaf 21 juli vakantie. De leerlingen in het voortgezet onderwijs hebben allemaal nog minstens één week vrij.

In totaal zijn er ruim 1,6 miljoen basisschoolleerlingen in Nederland. De eerstvolgende vakantie voor basisschoolleerlingen is de herfstvakantie. Deze begint op 13 of 20 oktober, afhankelijk van de regio. Voor Zuid-Nederland is dit 13 oktober.

Overzicht schoolvakanties 2012

DeGroesbeek.nl e.aTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 13 augustus, 2012 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Basisscholen regio Zuid beginnen weer

Reageren is niet toegestaan.