[Foto’s] Kermis in Groesbeek 2012

Zaterdagavond rond de klok van 18:00 uur is de kermis in Groesbeek officieel geopend. Later op de avond volgt nog het vuurwerk op het Binnenveld.


Speed Booster in actie. Foto en rechten: Frans Aleven/DeGroesbeek.nl.

Door de goede weersomstandigheden werd het al vrij snel na de opening redelijk druk op het kermisterrein. Eyecatcher dit jaar is de Speed Booster met een hoogte van rond de 50 meter. Diverse kermisliefhebbers spraken op social media al over de komst van deze attractie.

Hieronder volgen foto’s van de 2012-editie van dit jaarlijks terugkerende evenement. Een overzicht van de kermis heeft DeGroesbeek.nl eerder al gepubliceerd.

Foto’s van de kermis (of van evenementen mbt de kermis) kunt u mailen naar: [email protected]. Wij vullen dit artikel dan aan.


Foto’s met dank aan: Jos Eikholt en Frans Aleven. Laatste update: 03-09-2012, 19:15 uur (62 foto’s).

DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 1 september, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 9 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Leuk foto’s!!

Sjaak

Ik krijg al buikpijn als ik dat lange ding zo zie. Mij krijgen ze er niet in, haha.

afzetters

is mij dat alleen tegengevallen dat de prijzen zo hoog zijn?
en maar klagen dat mensen niet veel uitgeven…

André

@afzetter : weleens aan gedacht welke kosten ze moeten maken om met de attracties door NL te moeten reizen , brandstof, pachtgeld en dergelijke.
Tuurlijk is het duur maar dat zijn de boodschappen ook .

afzetters
@ André; weleens aan gedacht dat ik óók met mijn gezin moet reizen, brandstof, vaste lasten en dergelijke heb? Kom op, ik durf te stellen dat een kaartje van 2 euro te duur is. Maak daar een euro van en je attractie zit continu vol en de kermis kan wat langer open. Zag dat de cakewalk 2 euro vraagt om 3 lopende banden, een wiebelbrug en een glijbaan te gebruiken, gemiddeld rondje duurt nog geen minuut… mbt. pachtgeld, dat moeten ze ook maar eens vastpinnen op een acceptabel bedrag, dat marktterrein is dit jaar niet duurder dan vorig of volgend… Lees meer »
André

Beste afzetter , ook nog weleens gedacht dat een attractie misschien wel iets meer kost dan jouw vaste lasten ,, en jouw vervoer zal wel iets minder verbruiken als de gemiddelde vrachtwagen waar hun mee rijden., Marja daar zul je ook wel weer een tegen antwoord op hebben.
Je zou eens een seizoen met hun mee moeten gaan misschien dat je er dan anders tegenaan kijkt .

afzetters
@ André, tuurlijk hebben zij meer kosten, dat is niet moeilijk vast te stellen, maar ik ben overtuigd dat zij met lagere prijzen meer omzet draaien en dus eerder kosten vergoed zien. Ik hoef geen seizoen mee te draaien, zij kiezen daarvoor en ik niet, maar ik blijf van mening dat zij met lagere prijzen meer volk trekken. Zie het eens zo, stel dat de kermis vandaag tussen 16.00 en 19.00 uur alle prijzen voor de attracties op 1 euro zet, dan ben ik ervan overtuigd dat het volle bak is! Gister zat ik in dat draaiding vooraan, heb bijna… Lees meer »
André

Mooi blijven vasthouden die mening

bert

@afzetters,

Denk je nou werkelijk dat dat nog niet geprobeerd is om een lagere ritprijs te doen? Dat helpt niet, de klanten blijven hetzelfde, dan komen de exploitanten niet uit de kosten en is er binnen 5 jaar geen kermis meer, net zoals in Mook.

wpDiscuz