Eigenweijs Groesbeek 12e in Koffie Top 100

De Groesbeekse lunchroom Eigenweijs is 12e geworden in de Misset Koffie Top 100. Dit werd maandagavond bekendgemaakt tijdens de allereerste Misset Horeca Koffie Top 100.

“Eigenweijs is een opmerkelijk bedrijf in het Gelderse dorp Groesbeek, onder de rook van Nijmegen. Hier is aandacht voor kwaliteit, zo blijkt onder meer uit het gebruik van de duurzame bonen van de kleine brander Single Estate. De vakjury is uitermate te spreken over de erg mooie espresso die bij deze dagzaak wordt geschonken, met tonen van caramel en chocola. Ook de gastvrijheid en de kwaliteit – een zelfgebakken koekje – is bij het Gelderse pareltje uitstekend, ondanks de drukte. Liefhebbers van high tea kunnen hier elke dag tussen 15:00 uur en 17:00 uur terecht. Verder doet Eigenweijs aan bezorgen”, klonk het juryrapport dat de lunchroom kreeg.

Voor de Koffie Top 100 werden het afgelopen half jaar maar liefst 220 gerenommeerde horecazaken bezocht. Eerst door een mystery visit bureau, in een tweede ronde door een vakjury van professionele barista’s. Gekeken werd niet alleen naar de kwaliteit van de koffie, maar ook naar zaken als gastheerschap, hygiëne en aankleding van de koffie.

Ranglijst Koffie Top 100 2012.

DeGroesbeek.nlTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 11 september, 2012 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Eigenweijs Groesbeek 12e in Koffie Top 100

Reageren is niet toegestaan.