Zwitserloot Dak Run jaar uitgesteld

De volgende editie van de Zwitserloot Dak Run zal pas op 1 juni 2014 plaatshebben. De 2013-editie komt te vervallen. Dit heeft de organisatie dinsdagavond aan DeGroesbeek.nl laten weten.

De organisatie wil graag vernieuwen en heeft veel ideeën die uitgewerkt moeten worden. De financiële crisis, waarvan meerdere bedrijven hinder ondervinden, is nu voor hen het geschikte moment, om nieuwe ideeën uit te werken en vernieuwingen door te voeren.

De organisatie vraagt hiervoor uw begrip en misschien ook wel uw enthousiasme, want:
– Sponsoren maken dit jaar geen kosten. Uiteraard hoopt de organisatie wel dat alle sponsoren er in 2014 gewoon weer bij zijn.
– Vrijwilligers krijgen een sabbatical!
– Deelnemers kunnen nu een jaartje extra trainen en in 2014 genieten van de vernieuwingen en dus verbeteringen die de organisatie wil doorvoeren.

De organisatie is zich bewust van het feit dat het voor verschillende partners ook vervelend kan zijn, maar zij hoopt en gaat ervan uit, dat de prettige samenwerking voor de volgende editie, zij het een jaar later, ook vanzelfsprekend zal zijn. Zij hoopt dan ook dat de financiële tegenwind is gaan liggen en wij het budget wederom rond kunnen krijgen.
Dit zal de organisatie uiteraard t.z.t. communiceren!

Afsluitend:
Zwitserloot Dak Run hoopt op uw begrip en zeer zeker op uw enthousiasme en betrokkenheid bij de vijftiende editie op zondag 1 juni 2014 uiteraard o.v.b.!

Men neemt in de komende tijd – indien nodig – nog contact met u op. Natuurlijk kunt u bij vragen mailen en / of bellen. Overdag kunt u bellen naar: 024-3977200 en vragen naar Bas Bakker. ‘s Avonds kunt u bellen met 06-27245724 en vragen naar Jeroen van Erp.

Informatie over de Zwitserloot Dak Run staat op www.zwitserlootdakun.nl

DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 11 september, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Assurantiekantoor Ebbers

Enerzijds heel jammer dit besluit, anderzijds ook heel moedig van de organisatie, om het moeilijke besluit te nemen, de Zwitserloot Dak Run editie 2013 een jaar uit te stellen. Ook in 2014 ondersteunen wij graag dit sportieve evenement. We hebben altijd genoten van de run, en vooral de kids run. Organisatie, en overige betrokkenen, veel succes met de voorbereiding van de Zwitserloot Dak Run editie 2014!
Assurantiekantoor Ebbers, Theo Ebbers en medewerkers.

wpDiscuz