Ontwerpmiddag Het Groeske

In park Het Groeske, het groengebied tussen Hoflaan en Mariëndaalseweg, wordt op 21 september een ontwerpmiddag en -avond georganiseerd. Als de Groesbeek straks door het park slingert, dan is het nu zaak om na te denken hoe Het Groeske op een mooie manier ingericht kan worden.

Mensen uit de wijk en de naaste omgeving kunnen nog ideeën inbrengen, maar ook andere belangstellenden worden uitgenodigd suggesties te doen.

Rondleidingen

Op 21 september zijn er om 13.00 en 19.00 uur rondleidingen, waarbij vooral wordt ingegaan op de natuur in het park. De Werkgroep Milieubeheer Groesbeek en het Milieu Educatie Centrum Nijmegen zullen daar meer over vertellen. Aansluitend zijn er werkateliers waar een ieder zijn of haar idee kwijt kan. Het werkatelier ´s middags is in de (naastgelegen) Adelbrecht-Windekindschool, het werkatelier ´s avonds is in Zorgcventrum Mariëndaal.

Op 5 oktober is er dan in het park een feestelijke presentatie, waarin de tekeningen, maquettes en ideeën aan bod zullen komen. De gemeente komt hier later op terug.

Gemeente Groesbeek

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 17 september, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
ergens

het is wel mooi om tezien maar waar mogen wij de honden dan uitlaten

diana

laat ze de groesbeek maar verder uitgraven dan heb je ook geen wateroverlast meer in groesbeek en hoeven er geen huizen meer afgebroken worden

wpDiscuz