[Foto’s] Informatiemiddag Avonturenbos Stekkenberg

Woensdagmiddag zijn er in het toekomstige “Avonturenbos” bij de Stekkenberg allerlei activiteiten georganiseerd. Deze middag werd door velen bezocht.


Impressie van de infomiddag in het Avonturenbos. Foto en rechten: Piet Spanjers.

Er was op tekeningen en foto’s te zien hoe de speeltoestellen er uit komen te zien en waar ze komen te staan. Er waren diverse spellen voor de kinderen en er werd informatie gegeven door o.a. Oosterpoort, Staatsbosbeheer. Ook Herman Nillessen (Broer den Boes) was aanwezig en gaf informatie over hoe het er vroeger aan toe ging in en om het wald aan de hand van door hem zelf gemaakte spelletjes uit vroegere tijden. Ook diverse handgereedschappen had hij meegebracht.

Een Heimandje mocht natuurlijk niet ontbreken in deze tijd van het jaar, dat door Nillessen zelf was gemaakt. Het weer was hen gunstig gestemd want het zonnetje brak door toen de eerste kinderen arriveerden. Een enkele bui was toch nog te trotseren.

Zo’n twintig organisaties, ouders en vrijwilligers helpen straks mee met het beheer van het avonturenbos. Binnen enkele weken zal de aannemer beginnen met de bouw van de speeltoestellen. Naar verwachting is het bos begin 2013 klaar voor gebruik.

Fotograaf Piet Spanjers maakte foto’s van deze middag en leverde deze aan. De foto’s staan hieronder:


Met dank aan Piet Spanjers!

DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichten



Tags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 19 september, 2012 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on [Foto’s] Informatiemiddag Avonturenbos Stekkenberg

Reageren is niet toegestaan.