Kabouterfeest groot succes

Zaterdag 8 september jongstleden vond bij Kinderdagverblijf De Kabouterhoeve in Groesbeek een
heus kabouterfeest plaats.


Kabouterfeest 2012.

Het feest was een initiatief van de oudercommissie en werd in nauwe samenwerking met de leiding van De Kabouterhoeve georganiseerd. Door de prachtige en ruime ligging van het dagverblijf aan de rand van het bos kon het kabouterfeest met al zijn activiteiten op eigen terrein plaatsvinden.

Er stond een groot luchtkussen, waaraan veel kinderen plezier beleefden. Daarnaast konden de kabouters blik werpen en zelf een kaboutermuts maken. Ze konden geschminkt worden, zelf hun limonade halen uit de limonadekabouter en ze leefden zich uit op mooie kleurplaten. De broodjes knakworst en de rood met wit gestippelde soesjes vielen goed in de smaak.

Kinderen waren gehuld in rood met wit(te stippen). Ook ouders en de leiding hadden zich aan het thema aangepast. Er was zelfs een echte kabouter Plop-familie.

Het feest was naast de enorme opkomst onder meer succesvol door het prachtige zonnige weer.

De bedoeling van de oudercommissie is om met regelmaat een soortgelijk feest te organiseren. Dit naast de informatieavonden die jaarlijks plaatsvinden; dit jaar was er een avond met als thema ‘grenzen stellen’, in samenwerking met CJG Groesbeek.

DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 21 september, 2012 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Kabouterfeest groot succes

Reageren is niet toegestaan.