Jubileumshow Circus Renz in Groesbeek

Van 4 tot en met 7 oktober 2012 zal Circus Renz Berlin een voorstelling in het heuveldorp Groesbeek verzorgen.


Circus Renz Berlin. Klik op het plaatje voor een groter formaat!

Circus Renz Berlin viert dit jaar 170 jaar circustraditie. In 1842 werd namelijk het Duitse circus Renz opgericht. Dit heugelijke feit zal dit jaar in meer dan 35 plaatsen in Nederland worden gevierd.

Na succesvolle optredens in het hele land is nu Groesbeek aan de beurt, waar van 4 t/m 7 oktober voorstellingen zullen worden verzorgd. Het grote circuscomplex zal dan voor de eerste keer worden opgebouwd op het evenemententerrein “Het Kuipterrein” (Kuipveld) aan de Nijmeegsebaan. Natuurlijk wordt in het jubileumjaar extra uitgepakt en is er een heus orkest toegevoegd aan het programma.

Natuurlijk zijn er, zoals gebruikelijk bij circus Renz, vele dieren in het programma te bewonderen zoals Siberische tijgers, Indische olifanten, kamelen, honden en vele paarden. Zeer bijzonder is het feit dat er onlangs een zeldzame witte kameel geboren is die natuurlijk te bezichtigen is voor de bezoekers. Artiesten uit de gehele wereld zullen het programma compleet maken.

Maak de show in Groesbeek mee en beleef de betoverende wereld van zand en zaagsel. In diverse winkels en plaatselijke kranten zullen reductiekaarten verschijnen waarmee u met zeer aantrekkelijke kortingen een bezoek kunt brengen aan het circus.

Voorstellingen:
Donderdag 4 oktober: 19:00 uur
Vrijdag 5 oktober: 16:15 en 19:00 uur
Zaterdag 6 oktober: 15:00 en 19:00 uur
Zondag 7 oktober: 14:00 uur

Voor meer informatie verwijzen wij u door naar www.circus-renz-berlin.nl

DeGroesbeek.nlTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 3 oktober, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 6 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Kei leuk is dit.

un snorreke

Ik weet nog wel une klon

met extra optredens van groesbeekse artiesten
oa Hans d’n aap,bartje d’n uul,leo de kraai en vele andere.

Heleen

Weet iemand de kosten hiervan?

Sjonnie

Heleen, van de site van het circus: De toegangsprijzen varieren van 10 euro (met reductiekaart uit winkels/kranten) tot 30 euro, afhankelijk van de zitplaats. De circuskassa is geopend van 11.00 uur tot 12.00 uur en een uur voor elke voorstelling.

henk

Ik zal wel negatieve duimpjes krijgen en ben geen lid van de partij voor dieren. Maar dieren( wilde) horen niet thuis in het circus en ook niet in de dierentuin. Zo`n grote tijgers die het hele leven in een hok van 5 bij 5 rondlopen te stressen en dan 3 keer in de week de piste in mogen.En wie weet hoe de getraind worden. Ook ik vond het circus vroeger mooi en voor de kinderen is het ook mooi, maar kijk er nu toch anders tegenaan. Sorry, maar is mijn mening.

wpDiscuz