Kinderboekenweek 2012

Van 3 tot en met 13 oktober is het weer Kinderboekenweek en dat moet natuurlijk gevierd worden! Ook de Groesbeekse Bibliotheek viert mee met het thema van dit jaar: ‘Hallo Wereld’. “ De bibliotheek ziet er éxtra feestelijk uit en voor alle kinderen zijn er kleurplaten, ballonnen en kraskaarten waarmee je een prijsje kunt winnen.

Op woensdag 3 oktober wordt de Kinderboekenweek feestelijk geopend met de voorstelling ‘Hallo Wereld, feest met een staartje’, door theatergroep ‘Moes, Mengelmoes’. Kaartjes kosten 1 euro en zijn te koop aan de balie van de bibliotheek. De voorstelling is voor kinderen van vier tot acht jaar en begint om 14.00 uur in de bibliotheek.

De voorstelling gaat over drie muizen: Meggie, Molly en Milly. Ze wonen in de bezemkast van een kantoor en dromen over andere culturen, verre reizen en heerlijke kazen. Na een groot feest en een telefoontje is hun rustige leventje ineens afgelopen… Ga met de muizen mee op reis en kom kijken wat ze gaan beleven!

DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 1 oktober, 2012 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Kinderboekenweek 2012

Reageren is niet toegestaan.