Leer Laurens de Haan kennen in “Feeling Good”

Opkomend talent Laurens de Haan (19, Groesbeek) geeft op zaterdag 20 oktober 2012 zijn eerste eigen show in Groesbeek. Het optreden vindt plaats in De Mallemolen en de kaartverkoop is maandag 1 oktober begonnen: Klik hier om naar de kaartverkoop te gaan.


Laurens de Haan tijdens een optreden.

Opkomend talent

Na een aantal jaren landelijk bij verschillende evenementen opgetreden te hebben, besloot de Haan dat het tijd werd om zijn eigen show te geven. De Groesbeker, nu wonend in Zevenaar, heeft het gevoel dat hij op deze manier zichzelf écht op de kaart kan zetten en zo iedereen laat zien wat hij kan. Gezien zijn succesvolle optreden tijdens de Zevenheuvelenfeesten afgelopen jaar en het feit dat Groesbeek zijn geboortedorp is, was het een gegeven om in het heuveldorp zijn eerste show te geven.

De show

‘Feeling Good’ omschrijft hoe de Haan in het leven staat en wat muziek voor hem betekent. Tijdens de show neemt hij je mee in zijn wereld en vertelt hij met zijn nummers zijn levensverhaal. Leer de Haan kennen door zijn muziek! “De naam voor mijn show bedenken was niet moeilijk, het is één van mijn favoriete nummers en het beschrijft perfect hoe ik me nu voel. Ik heb er heel veel zin in en als ik eraan denk om 20 oktober op de bühne te staan krijg ik een warm gevoel van binnen, het voelt gewoon goed”, aldus het talent.

In ‘Feeling Good’ brengt de zanger zijn veelzijdige repertoire ten gehore. Jazz, pop/ rock, nummers uit de jaren ’50 & ’60, maar ook Nederlandstalig en country. De Haan geeft aan deze genres zijn eigen draai en vertolkt ze op geheel eigen wijze. Hij is duidelijk niet in één hokje te stoppen!


Geluidsfragment: Laurens de Haan – When You Say Nothing At All

Kaartverkoop

Kaarten voor ‘Feeling Good’ kosten slechts € 9,99 per persoon en zijn op maandag 1 oktober in de verkoop gegaan via www.laurensdehaan.nl (zie hierboven), of bestel de tickets via 06-15691436. Tevens vindt er kaartverkoop aan de deur plaats (€ 12,50). Let op, er zijn dan echter slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Reserveer dus tijdig!

Informatie

Laurens de Haan – ‘Feeling Good’
Wanneer: zaterdag 20 oktober 2012
Waar: De Mallemolen (Kloosterstraat 11), Groesbeek (Gelderland)
Aanvang: 19.00 uur (deuren open), 19:30 uur (begin show)
Duur: circa 2 uur
Kaarten: €9,99 (voorverkoop), €12.50 (aan de deur)

Ben je ook benieuwd en heb je zin in een avond vol entertainment? Wees er dan bij en bestel snel je kaarten!

Over Laurens de Haan

De Haan is een talentvolle opkomende artiest. Opgegroeid op een boerderij tussen de dieren en natuur, hield hij zich op jonge leeftijd in de schuur van zijn oma al bezig met muziek. Dit laat zien hoeveel passie hij stopt in zijn muziek, wat ook duidelijk te merken is tijdens zijn optredens. Met zijn veelzijdige stem beheerst hij meerdere stijlen. Hierdoor heeft hij een ruim repertoire opgebouwd in een tal van genres, waaronder pop, jazz & blues, rock ’n roll en oldies. Laurens heeft vaak de vraag gekregen waarom hij niet meedoet met talentenjachten als ‘The Voice’. Hij past hiervoor, omdat hij ervoor kiest om vanuit zijn eigen kracht, charme én talent de muziekindustrie voor zich te winnen. Perfecte ingrediënten om zijn zangcarrière krachtig te beginnen! Meer informatie over Laurens is te vinden op www.laurensdehaan.nl. Bezoek de multimedia sectie voor beeld en geluid.

DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichten

  • Geen gerelateerde berichten


Tags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 17 oktober, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Tommy

Leuk dat de Mallemolen dit soort jongens een podium geeft. Veel plezier!

Kruimeltje

Luister ook even naar de fragmenten op de site van Laurens zodat je weet wat je kunt verwachten

johan

in de studio klinkt het nog redelijk.
in werkelijkheid lijkt het nergens op..

Anita

Klinkt goed! Vind het wel een kijkje waard… 🙂

wpDiscuz