Jeroen Hoogstraten naar EuroSkills 2012

Van 4 t/m 6 oktober zal Jeroen Hoogstraten uit Groesbeek deelnemen aan de EuroSkills 2012: de Europese kampioenschappen voor beroepen in Spa-Francorchamps (België).


Jeroen Hoogstraten te gast bij burgemeester Keereweer (Foto: Gemeente Groesbeek)

Jeroen (20 jaar) is uitverkoren omdat hij nationaal kampioen is in het vak Sanitaire- en verwarmingstechniek. Op 26 september was hij even in het gemeentehuis te gast om burgemeester Keereweer bij te praten.

Hij is woonachtig aan de Cranenburgsestraat en werkzaam bij Installatiebedrijf Kerkhoff in Breedeweg. Hij kreeg zijn opleiding via Montessori in Groesbeek en Installatiewerk Achterhoek-Rivierenland in Didam.

Publiek keek mee

Om Nederlands kampioen te worden moest Jeroen na de voorrondes gedurende drie dagen in Ahoy-Rotterdam vol aan de bak. En ook zijn zenuwen in bedwang houden, want het publiek keek als het ware over zijn schouder mee. Daarbij waren ook vertegenwoordigers van bedrijven, want voor vakmensen is uiteraard de nodige belangstelling. Wat dat betreft, zo merkt Jeroen op, zouden meer jongeren voor het ambacht moeten kiezen. Een ambacht dat Jeroen in ieder geval al naar Ethiopië en Finland bracht. En de drukte is nog niet gedaan, want nu volgen dan de Europese kampioenschappen.

Dan is ontspanning natuurlijk ook belangrijk en die vindt hij als drummer van de Groesbeekse band met de welluidende naam “ Fienut”.

Gemeente GroesbeekTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 2 oktober, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 7 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Die jongen gaat ook in Spa hoge ogen gooien, pas maar eens op!!

Tommy

Zou zeker mooi zijn Jos!

willie

hallo jeroen heel veel succes daar drinken we er eentje op of niet jos.

Bianca

Heey Jeroen heel veel succes in spa!!!
Mag ik er dan ook 1tje mee drinken Jos en Willie!!

Oke, Willie en Bianca. Vandaag laatste dag voor Jeroen, het gaat goed, ben benieuwd hoe het afloopt! vandaag (zaterdag) tussen vijf en zes komt hij op de radio bij omroep Groesbeek, Bekers en Co!

Bianca

Oke bedankt jos, ga ik dan zo ff naar luisteren!!
Heb ook al gehoord dat jeroen t goed doet.
Maar daar was ik al wel van overtuigd!! of toch met een t (haha)

wpDiscuz