EuroSkills 2012: Jeroen Hoogstraten goud en zilver

De Groesbeker Jeroen Hoogstraten (20) heeft met zijn team van installatietechniek een gouden plak behaald op de EuroSkills 2012. In zijn eigen individuele vakgebied Sanitaire- en verwarmingstechniek (Plumber/Central Heating) won hij eerder op de avond al een zilveren medaille. Dit is zondagavond bij de prijsuitreiking bekend geworden.

De Oostenrijker Lukas Gabriel werd in het individuele vakgebied van Hoogstraten eerste. Brons was er voor Simon Stock uit Duitsland. Hoogstraten scoorde 534 punten en dit is boven de gemiddelde norm. Daarmee is hij “Excellent vakman”.

EuroSkills 2012

In Spa streden meer dan 400 kandidaten uit 23 landen in 44 vakgebieden voor goud. Voor Team Nederland kwamen 31 jongeren uit in 24 vakken, waaronder etaleren, straatmaken, hoefsmeden, schoonmaken, CAD tekenen, mechatronica en metalen dakdekken. Maandagmiddag keert Team Nederland terug in ons land. De kandidaten worden binnengehaald van 16.00-17.00 uur in The Mart (theSTRIP) op het terrein van de High Tech Campus in Eindhoven.

Hoogstraten

Hoogstraten was uitverkoren omdat hij nationaal kampioen is in het vak Sanitaire- en verwarmingstechniek. Om Nederlands kampioen te worden moest de Groesbeker na de voorrondes gedurende drie dagen in Ahoy-Rotterdam vol aan de bak. Hij is woonachtig aan de Cranenburgsestraat en werkzaam bij Installatiebedrijf Kerkhoff in Breedeweg. Hij kreeg zijn opleiding via Montessori in Groesbeek en Installatiewerk Achterhoek-Rivierenland in Didam.

DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 7 oktober, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 10 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Mooi gedaan proficiat 🙂

De Kuier

Geweldige prestatie, proficiat Jeroen.

stom

En nu gelijk loonsverhoging aanvragen hahaha

Kruimeltje

Wat een geweldig knappe prestatie!

Bianca

Super gedaan Jeroen!!!
Groesbeek is trots op jou!!

de bakker

proficiat wat geweldig
weer n talent in Groesbeek erbij

Kijk dat had ik al wel verwacht! maar je moet het toch maar weer waarmaken, klasse Jeroen. We drinken er wel een keer eentje op.

Mariëtte

Proficiat, heel erg knap gedaan!!!!

Theo

Jeroen, proficiat met het geweldig mooie resultaat.

willie

Proficiat, dat is van grote klasse

wpDiscuz