Kaartverkoop ‘Lekker Lache in Groesbeek’ weer gestart

Zaterdag 3 november wordt het weer lachen in Groesbeek. De achtste editie van het lachwekkende conference programma ‘Lekker Lache’ staat weer op de agenda van Zaal Wilhelmina aan de Pompweg 2. De meest spraakmakende tonpraters zullen de avond weer opluisteren met hun humorvolle creaties.

Berry Knapen is één van de absolute toppers van de avond. Huidig Brabants kampioen, en winnaar van vele, bijna alle andere prijzen. Na zijn kampioens buuts ‘d’n ouwe van Deurse’ vroeg iedereen zich af op hij dat niveau kon evenaren. Met zijn nieuwe act als ‘Prins Willem Alexander’ overtrof hij zichzelf en won hiermee de derde keer op een rij de Brabantse Kampioenschappen. Er zijn natuurlijk ook leuke anekdotes te vertellen over de gebeurtenissen bij het Koninklijk Huis achter de schermen. Uit Groesbeek staat Rob van Elst op het programma. Momenteel weer erg spraakmakend en succesvol met zijn ervaringen als gynaecoloog.

Nieuw op het Groesbeekse toneel is Hans Verbaarschot. Hij heeft zich kennelijk laten steriliseren en laat u allen weten hoe hij dat ervaren heeft. Ook nieuw is Ton Hendrickx uit Gilze. Hij heeft met ‘Tango Tonnie’ een prachtig verhaal over zijn ervaringen met zijn vrouw, samen op dansles. Weer terug op het Groesbeekse podium is Andy Marcelissen, vooral bekend door zijn heldere woordspelingen. Ook dit jaar is weer aanwezig Rob Scheepers bekend van Tattoo Tonnie en Jimmy Calypso de kermis exploitant. Momenteel actief als ‘de echtscheidingsadvocaat’. Hij houdt van interactie met het publiek.

Mensen op de voorste rijen zijn bij deze gewaarschuwd. Meer dan 33 jaar staat Ton Brekelmans al op het tonpraterstoneel. Zijn bekenste buuts zijn de vogelverschrikker en natuurlijk ‘de schoonste baby’. Wat hij gaat brengen laat ons verrassen!

De kaartverkoop is al gestart en kaarten zijn verkrijgbaar voor € 12,50 bij het VVV kantoor in Groesbeek aan het Dorpsplein. Voor meer informatie kijk op www.zaalwilhelmina of neem contact op met Hans Verhoeven 024-3978482.

DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 8 oktober, 2012 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Kaartverkoop ‘Lekker Lache in Groesbeek’ weer gestart

Reageren is niet toegestaan.