Groesbeekse Muziekzondag 2012

Op zondag 21 oktober 2012 vindt weer de jaarlijkse muziekzondag plaats in verschillende etablissementen die gevestigd zijn in de kern van Groesbeek.

Groesbeekse Muziekzondag

Deelnemers van de 2012 editie zijn Café ut Huu-ske, Café Bar De Comm, OJC Maddogs, Café Hans en Grietje en Muziekcafé Jamm-in. Ook dit jaar is de organisatie er weer in geslaagd een zeer variërend programma in elkaar te sleutelen dat varieert van pop, rock naar blues, met eigen materiaal tot en met de overbekende meezingers. Kortom voor elk wat wils.

De line up ziet er als volgt uit; Regroove, Remove Before Flight en Porcupine Tree-bute in De Comm. The Ferm en Shaemless in OJC Maddogs. Doghouse en Case of Rock in Ut Huu-ske. Dark Rose in Jamm-Inn en Point Blue in Hans & Grietje. Door een uitgekiende tijdsindeling hoeft u niets te missen, en kunt u alle bandjes aan het werk zien, zeker omdat alles op loopafstand bij elkaar ligt.De tijden kunt u vinden op de flyers die overal voor handen zijn.

Aanvang 15:00 uur en het officiële programma sluit om 22:00 uur, maar er kan nog heerlijk nageborreld worden in u favoriete place to be, en de entree is uiteraard gratis.

Meer info op www.muziekzondag.nl

DeGroesbeek.nlTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 15 oktober, 2012 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Groesbeekse Muziekzondag 2012

Reageren is niet toegestaan.