Kaf van het Koren Sing & Swing Smartlappenfestival 2012

Vijf smartlappenkoren treden zondag 21 oktober 2012 weer tegen elkaar in het strijdperk om onderling uit te gaan maken wie de winnaar wordt van het Kaf van het Koren Sing & Swing Smartlappenfestival 2012. Decor: De LiNDE, Groesbeek.

Alle deelnemende koren treden daarbij twee keer op met een set van een half uur smartlappen, meezingers en schlagers. Een optreden is in de Nachtwacht van de LiNDE en een optreden is in Studio 24. Dit laatste optreden is om de knikkers. Alle deelnemende koren leveren twee juryleden die elkaars prestatie beoordelen. Onafhankelijk voorzitter van de jury is Wim Bakker die als een soort van Willem Nijholt de verschillende optredens aan zich voorbij laat gaan.

Het plezier in smartlappen zingen staat natuurlijk voorop bij alle deelnemers, familie, vrienden en fans. Vanaf 17:00 uur gaat het roer om en gaan we nog gezellig een paar uur swingen op muziek van de discotheek. Rond 18:30 uur wordt het winnende koor bekend gemaakt. Deelnemende koren zijn dit jaar De Harde Kern uit Boxmeer, De Kleppers uit Nijmegen, Ochaarm uit Groesbeek, De Begonia’s uit Veenendaal en Gitta, Gunther und die Schlagerfreunden uit Malden.

Interesse? Mensen die van ‘zingen en swingen’ houden zijn zondagmiddag vanaf 13:30 van harte welkom in de LiNDE. De toegang is gratis.

DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 17 oktober, 2012 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Kaf van het Koren Sing & Swing Smartlappenfestival 2012

Reageren is niet toegestaan.