Talentenjacht Stekkenberg

Op 10 november aanstaande staat de eerste voorronde gepland van een talentenjacht naar de Superpromotor Stekkenberg. In deze talentenjacht in De Baon staat de Stekkenberg centraal als perfecte plek voor kinderen tussen 6 en 14 jaar die er leven, spelen, leren en sporten.


Logo Stekkenberg. Bron: Gemeente Groesbeek.

Kinderen van de Stekkenberg in die leeftijd mogen op allerlei manieren uitbeelden of laten horen dat zij dat als beste neer weten te zetten. De winnaar van de talentenjacht krijgt een hoofdrol in een promotiecommercial die ook over de Stekkenberg gaat.

Oosterpoort Wooncombinatie, gemeente Groesbeek, Stichting Primair Onderwijs Groesbeek (SPOG), Koopmans Bouwgroep en diverse anderen werken samen aan de vernieuwing van de Stekkenberg. Met de sloop van een flink aantal oude woningen en de nieuwbouw die er voor een deel al staat, krijgt de Stekkenberg een heel nieuw uiterlijk. Een uitgelezen kans om iedereen te overtuigen dat de ‘nieuwe’ Stekkenberg nog veel meer de moeite waard is.

Promotiecampagne

De talentenjacht is onderdeel van een promotiecampagne, die voor dat doel ontwikkeld is. Een herkenbaar logo en een motto, dat de vernieuwde Stekkenberg samenvat: ”Stekkenberg. Gaat goed samen” onderstrepen dat. De campagne is opgezet door de samenwerkende partijen in overleg met huidige bewoners en gebruikersgroepen van onder andere De Boan. Zij konden aangeven wat De Stekkenberg zo bijzonder maakt. Dat is vertaald in het campagneconcept.

Voorzieningenhart

In de uitwerking van dat concept zijn een aantal activiteiten ondergebracht, die ook nieuwe bewoners naar de Stekkenberg moeten trekken. Daarbij is een van de uitgangspunten dat jonge gezinnen een welkome aanvulling zijn, die straks in het nieuw te bouwen Voorzieningenhart hun kroost naar school en eventueel ook opvang kunnen brengen.

Nieuwe website

Op een nieuwe website, www.stekkenberg.nl, kunt u hier meer over lezen en alle activiteiten volgen die nog plaats zullen gaan vinden. Ook via die site zullen we u op de hoogte houden.

Gemeente GroesbeekTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 18 oktober, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
karel

Volgens mij is het id erachter om een associale buurt weer een sociaale prikkel te geven.
En nou maar hopen dat dit lukt, niet dus.
In Arnhem kent men klarendal in heel Nederland als negatief wijk, ondanks deze 100% is gedeelte ..is nu nieuwbouw.
Je komt niet van je naam af…zonder positieve promotie.
Echter positieve promotie kost veel geld, en dat is er niet meer. Einde verhaal.

wallie

OP DE STEKKENBERG ZIT GEEN TALENT!!

Serieus, er is nog nooit iets goeds van de Stekkenberg afgekomen. Alleen maar snuuverds en halve zolen! Ik kan er zo 20 opnoemen.

Willie

Gezien het tijdstip dat jij gepost hebt en de tekst, had je zeker ook je neus vol zitten!

henk
Voel me toch wel beledigd, met de Stekkenberg is een associale buurt. Ik heb vanaf mijn jeugd daar gewoond en er nooit iets mee gemaakt, er gebeuren op de Stekkenberg net zoveel positieve als negatieve zaken als in heel Groesbeek. Prima idee om de jeugd bij een talentenjacht te betrekken, probeer de jeugd achter de laptop / ipod vandaan te krijgen. Ook dat gebeurt in heel Groesbeek, dat de jeugd niet meer speelt maar alleen nog maar voor een beeldscherm. Wallie kun je dan wel 20 personen uit de rest van Groesbeek noemen die aldus jouw wel talent hebben. Ik… Lees meer »
wpDiscuz