Herindeling MUG: Filmimpressie inspraakperiode

Op het speciale kanaal Mugherindeling op Youtube is een nieuw kort filmpje geplaatst over de inzet van de herindelingsbus en de inloopbijeenkomsten, en de reacties van inwoners.

Wat vinden de inwoners van de drie gemeenten van de herindeling? Het Projectbureau Herindeling ging de straat op om inwoners naar hun mening over de herindeling te vragen. De gesprekken vonden plaats tijdens de inzet van de informatiebus, ook wel bekend als “Bruiloftsbus”. De bus is een mobiel informatiepunt waar inwoners gedurende de officiĆ«le inspraakperiode van de herindeling terecht konden met al hun vragen.

Een zienswijze indienen kan nog tot 1 november.

Gemeente Groesbeek

Gerelateerde berichtenTags:, , , , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 29 oktober, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
henn

Opvallend: Alle negatieve reacties worden niet uitgezonden.

triest voor woorden

Realist

@henn. Dat past niet in de ‘goednieuwsshow’. Eerst dat “promotiekrantje” dat meer weg had van een telsell reclame-uiting dan van een serieus document.En dan nog die carnavaleske bruiloftsbus. Tel uit je winst…

Paul

Er is wel een negatieve reactie (op 1.12 ongeveer), dat valt me nog mee dat ze dat er in hebben gezet. Ik had alleen maar positieve reacties verwacht, maar zo doorzichtig hebben ze het nog niet gemaakt. Verder klopt het wat Realist zegt over dat krantje enzo. Overige positieve reacties komen ook omdat er inwoners uit Ubbergen en Millingen bij zijn en die mogen allang blij zijn dat deze fusie er komt.

H. Gerrits

Misschien, gezien het regeerakkoord en de wens om nog grotere gemeenten te laten ontstaan, even wachten met deze herindelingsplannen?
Zonde van kosten als straks alles weer opnieuw moet omdat de gemeentes groter moeten…..

wpDiscuz