Gratis medisch onderzoek in Dekkerswald

Het UCCZ Dekkerswald biedt mensen de mogelijkheid om op zaterdag 10 november tussen 13.00 uur en 17.00 uur gratis deel te nemen aan verschillende onderzoeken en tests. Met de verkregen uitslagen wordt voor iedereen een persoonlijk profiel opgemaakt. De uitkomst van dit profiel schetst de fysieke gesteldheid en wordt direct door een deskundige met iedereen afzonderlijk besproken. Hierbij volgt eventueel een passend advies.

Onderzoeken en tests op zaterdag 10 november

Bezoekers kunnen cholesterol prikken, bloeddruk meten en het glucosegehalte en zuurstofgehalte in het bloed laten bepalen. Tevens kan iedereen een longfunctieonderzoek doorlopen, een inspanningstest afleggen en meedoen aan een psychologisch onderzoek en slaaponderzoek. Er is ook aandacht voor diëtetiek, creativiteit en gezondheid in het algemeen.

Buiten de onderzoeken en tests kan iedere bezoeker verschillende demonstraties bijwonen, zoals die van een echografisch onderzoek, röntgenonderzoek en pijnbehandeling. Er wordt ook informatie gegeven over arbeidsparticipatie bij chronische ziekten, thuiszorg en verschillende longziekten zoals astma, COPD, tuberculose en cystic fibrosis (taaislijmziekte).

Preventieve gezondheidszorg

Het is een feit, steeds meer mensen krijgen een chronische ziekte. Het hebben van een chronische ziekte heeft een grote impact op het dagelijks leven. UCCZ Dekkerswald streeft ernaar patiënten zo goed en lang mogelijk te laten participeren in de eigen omgeving en hen zelf de regie en verantwoordelijkheid hiervoor te geven. Het vroegtijdig signaleren van symptomen die kunnen wijzen op een chronische ziekte is van groot belang voor het verloop van de ziekte en bijkomende klachten en beperkingen.

‘Maak uw persoonlijk profiel’ op zaterdag 10 november van 13.00 – 17.00 uur, Nijmeegsebaan 31 te Groesbeek. Kijk voor meer informatie op www.uccz.nl

Flyer gratis onderzoek Dekkerswald (.PDF-bestand)

DeGroesbeek.nlTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 6 november, 2012 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Gratis medisch onderzoek in Dekkerswald

Reageren is niet toegestaan.