Inzamelactie speelgoed en voedsel

Dit jaar gaan Stichting Welzijn Groesbeek (SWG) en de Voedselbank Groesbeek e.o. samenwerken. Vind jij het leuk om je steentje bij te dragen om gezinnen en kinderen een extra leuke Sint en Kerstmis te geven?

Op de onderstaande flyer kun je zien aan welke producten er zoal behoefte is. Onder houdbare producten vallen onder andere pindakaas, jam, olijf- en zonnebloemolie, koffie, thee, suiker, koek, snoep, wasmiddel etc. Ook is er behoefte aan speelgoed dat nog bruikbaar, schoon en in goede staat is. Voor meer informatie zie onderstaande flyer.

Flyer inzamelactie Groesbeek (Word-Document).

Je steentje bijdragen kan op 13, 14 en 15 november 2012 van 18:00 uur tot 21:00 uur in Clubhuis De Baon.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Patty Veldhuis 06-13942678 of mailen naar [email protected]

DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 5 november, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 8 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
jantje.

Toch zeer triest….15000 euro subsidie voor dat elitaire wijnfeestvolk waarvan geen 1 de broek kapot van heeft, terwijl er hier mensen naar de voedselbank moeten van armoede…je zou maar afhankelijk van de voedselbank zijn en dan die popie jopie,s zien staan met een strikje om en glas met goede wijn gevuld….bah..ba

Tommy
Mee eens jantje. En dan nog als college te belabberd zijn om datzelfde bedrag uit te trekken voor dat busje van de voedselbank (gelukkig kwam ie er uiteindelijk dankzij de raad wel). Is geen taak voor de gemeente zeggen ze dan.. Nee, die feestjes van Ankringa (die de motie zelf ook nog eens indient) en Co. sponsoren onder de valse noemer “is goed voor toerisme blabla” dat is zeker wel een taak voor de gemeente? Feestjes geef je maar als je ze ook zelf kan betalen of als half Groesbeek er achter staat en niet als 90% van de Groesbeker… Lees meer »
Realist

Best triest…Je kan volgens het artikel informatie inwinnen bij mevrouw Veldhuis. Laat die nou net tot de (steun)fractie van de GVP behoren. De GVP is evenals Groen Links al jarenlang ‘big spender’ ten aanzien van het subsidieren van de wijnfeesten. Geeft dat geen rare nasmaak aan de wijn mevrouw Veldhuis als je dan op deze wijze aan spullen moet komen voor minderbedeelden? Terwijl je eigen partij kwistig meestrooit voor de elitaire wijnfeestjes?

Paul

+1 voor bovenstaande reactie van Realist. Spijker. Kop. Raak.

Heel fijn dat er zoveel voor deze mensen gedaan word.En dan vooral voor hun kinderen..die hebben hier niet om gevraagd.Maar vergeet niet dat er nog een grote groep mensen is die buiten dit schip vallen en ook het ene gat met het andere moeten vullen en geen geld voor deze dingen overhouden.Die niet hun hand op kunnen houden voor sportclubs,bankstellen en vaatwassers.Die ondanks hun lege koelkast niet naar de voedselbank mogen.Welke niet geholpen kunne worden omdat ze niet aan de eisen voldoen of omdat er instanties niet meewerken…van hen hoor je niet snel iets.Maar ze zijn er wel!

HansPeters
Ik ben het eens met de realist dat de GVP maar ook GL en zeker ook de PvdA met subsidie voor wijnfeestjes strooit. Toch denk ik dat Patty die informatie niet verstrekt vanuit haar GVP gezicht. Patty voert haar rol uit zonder een politiek gezicht en of dat haar partij dan wel of niet strooit staat hier los van. Ik ben zeker niet blij met subsidie voor de productie van alcohol. Ik ben er wel blij mee dat er een voedselbank in Groesbeek is. Ik ben ook blij dat ik aan dat initiatief heb bijgedragen, maar deze voedselbank heeft absoluut… Lees meer »

Ik denk dat Realist eens even na moet denken. Patty doet dit werk vanuit haar fuctie bij SWG, waar zij bergen goed werk verzet op allerlei fronten. En dit staat volledig los van haar werk in de politiek. Je oordeelt hier alleen over om ze werk doet dat zichtbaar is in de Groesbeekse samenleving. Werk en politiek moet je scheiden, dat moet Patty doen en anderen ook.

ijsbeer

Wat is nou 15000 euro voor de wijnfeesten in vergelijking met de 8 ton die de gemeenteraad wil uittrekken voor een beslist onnodige rotonde bij de splitsing Zevenheuvelenweg/Nieuwe weg! Als je per se wilt wijzen op geldverspilling, kies dan een goed voorbeeld.

wpDiscuz