Straatlantaarns tijdelijk niet aan vanwege storing

De straatlantaarns in Groesbeek, maar ook in tal van andere plaatsen in Gelderland, zijn dinsdagavond niet aangegaan vanwege een storing. De verlichting had rond 16:45 aan moeten gaan, maar ging pas na ongeveer 1.5 uur aan.

In Groesbeek werd onder andere het gebied rondom de Hulsbroek getroffen. Het terrein achter sporthal Heuvelland zat ook enige tijd zonder straatverlichting. Het probleem lag, zoals veelal gedacht in reacties op Twitter, niet aan de vervanging of verwijdering van de huidige lantaarnpalen in Groesbeek.

Meldingen van donkere straten kwamen, volgens Omroep Gelderland, uit onder meer Arnhem, Nijmegen, Ermelo, Nunspeet, Oldebroek, Lent, Ede, Zutphen, Twello, Wezep, Huissen, Kesteren, Brummen en dus ook Groesbeek.

De oorzaak van de storing lag volgens netbeheer Liander in Lelystad. Vanuit die plaats wordt centraal de straatverlichting voor Nederland aangestuurd.Tags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 6 november, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Ach joh ‘n paar lampjes meer of minder uit in Groesbeek moet geen verschil maken toch.

wpDiscuz