Sinterklaas is bestolen!

Sinterklaas zal ook dit jaar de Groesbeekse kinderen verrassen met een overdaad aan snoep en presentjes.

Dit jaar vindt op zondag 18 november de feestelijke intocht plaats. Sinterklaas heeft burgemeester Harry Keereweer laten weten dat hij zich verheugd op zijn komst, maar dat er een groot probleem is.

Uit het grote boek van Sinterklaas zijn een groot aantal namen gestolen van Groesbeekse kinderen. Hierdoor is Sinterklaas en het hele pieten legioen in paniek en zijn ze allemaal druk op zoek naar de boef die dit heeft gedaan. Ook de burgemeester is van slag en heeft zelfs de politie gewaarschuwd. Het is erg belangrijk dat alle gestolen namen worden teruggevonden zodat geen enkel kind wordt teleurgesteld. Iedereen wordt opgeroepen uit te kijken naar een boef in een zwart/wit gestreept pak. Sinterklaas gaat er vanuit dat het mysterie van de gestolen namen wordt opgelost.

De intocht vindt plaats op 18 november. Om 13:00 uur start de intocht bij cultureel centrum De Mallemolen. De feestelijke stoet gaat onder muzikale begeleiding van Fanfare Wilhelmina via de Kloosterstraat – Frieselaan – De Meent – Gooiseweg – Pannenstraat – Dorpsstraat – Dorpsplein naar het gemeentehuis. Hier zal burgemeester Keereweer, Sinterklaas tussen 13:15 uur en 13:30 uur verwelkomen. Via Dorpsstraat – Kloosterstraat gaat de stoet terug naar cultureel centrum De Mallemolen waar deze rond 14:00 uur wordt verwacht.

Dan zal het feest voor de kleintjes losbarsten. Sinterklaas heeft de Kunstjespiet Cedro gevraagd een goochelshow te geven. Ook de Danspieten zijn van de partij en zorgen dat de voetjes van de vloer gaan. Sinterklaas kennende, zal hij zeker een zoete traktatie hebben voor alle kinderen!

DeGroesbeek.nlTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 9 november, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Herman.

We zulle ze vienen, wie jat dur now een bledje met namen van oonse kinder. Heb en idee mar daa kumt nog. Ajuu sint.

daan

weet iemand waar je de foto s
kunt bekijken die er gemaakt zijn .

Voor de foto’s ga naar Facebook en zoek daar naar ‘mode groesbeek’…. de Mode-piet

wpDiscuz