Feestje voor ouders

In het kader van vier jaar ‘Alcoholopvoeding Durf Nu!’ organiseren IrisZorg, GGD en de gemeenten in samenwerking met the Matrixx, De Linde en Active Partyworld op 26 november 2012 een stapavond voor ouders van 12 t/m 17 jarigen.

Belangstellende ouders kunnen zich tot een week voor de avond telefonisch bij IrisZorg via 088-6062605 aanmelden. Deelname is gratis. Voor een drankje wordt gezorgd en bezoekers ontvangen een “goodie-bag” met leuke gadgets en informatie.

Film

Tijdens de avond wordt een film vertoond waarin jongeren uit deze regio vertellen wat ze zelf belangrijk vinden binnen de alcoholopvoeding. De stapavond voor Groesbeek vindt plaats in De Linde; zaal open vanaf 19.30 uur. U kunt deze avond ook bij een aantal deskundigen terecht voor meer informatie over “veilig en gezond uitgaan”. Het einde van de avond is voorzien om 22.00 uur.

Gemeente GroesbeekTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 9 november, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Paul

Haha het feest van de ouders eindigt op een tijdstip waarop hun kinderen doorgaans net beginnen met feesten. Omgedraaide wereld. Achja, misschien slaan zij elkaar niet met doorgesnoven kop de hersens in, dat scheelt al :D.

goedemorgen

En daar gaan we weer met de welbekende negatieve uitlatingen….pfff goed inititatief !!!

wpDiscuz