[Update] Chris Hopman prins bij Net Aecht

Na een schitterend jubileum jaar beleefd te hebben wordt het weer tijd voor carnavalsvereniging Net Aecht uit Groesbeek-De Horst om een nieuwe Prins of Prinses te kiezen voor het komende seizoen.

Bijna als laatste in de regio zal op zaterdag 8 december 2012. tijdens een veelzijdige avond de bekendmaking plaatsvinden in het cultureel centrum De Mallemolen in Groesbeek. Na het afscheid van Ummenie d’n 52ste zal tijdens een mooi toneelstuk de nieuwe Prins of Prinses op een ludieke en spannende wijze worden gepresenteerd aan het publiek. CV De Feestneus leverde eerder deze maand in Winfred Leenders de 53e Prins Ummenie.

Ondersteunt door vele carnavalsverenigingen uit de regio zal ook dit weer een geslaagde avond worden en kan ook Net Aecht zich opmaken voor het 56ste seizoen.

U bent allen van harte welkom op de avond vanaf 20.41 uur. Entree is gratis!

Update 09-12-2012, 13:30 uur
Chris Hopman is zaterdagavond de nieuwe prins bij Net Aecht geworden.

DeGroesbeek.nlTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 8 december, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 11 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Kan nie waechte

Spannnnunnnd, welk feest beest zal het dit jaar worden????

Aanwezige

We zijn dr weer bij!!

Horstenoar

Worum wurd di nie op de horst gevierd??? Wel de henjes ophalde bij de minse dor……gen wonder da iedereen une hekel oan ollie kriegt…..schutteree praktijke…..

Allemaal nep aechter zonder een hechte vriendengroep

Henk

Ik zou zeggen, neem contact op met c.v Net Aecht, en zorg dat je erbij komt.
Zeker een gezellige club en niet alleen maar met de carnaval. Maar heel Groesbeek heeft alleen maar gezellige carnavals clubkes en schlager makers.

theo

Beste mensen van Net aecht,Ik wil jullie complimenteren voor al wat jullie de laatste jaren hebben gedaan voor het groesbeekse publiek.
De mensen erbij betrokken op de horst,en laten zien dat jullie deze nog niet vergeten waren na zoveel jaren daar waar het ooit begon.
De locatie voor de nieuwe prins is prima neutraal zelfs voor een horstenoar goed te doen, suc6 met jullie nieuwe prins alaaf..

Horstenoar

Schand vur de buut da Net Eacht da feestje nie op de horst gevierd het….ollie vereniging kumt tog ok van de horst?? Dan motte da ok op de horst laote plets viene…..steij zat…Oomen, Hopmans,de Slenk…ke ke ke wor zien we tog me bezig…..as da mar goed get…

Horstenoar

Wat heeft de schutterij hier mee te maken als ik het vragen mag??????????????

De Kuier

Chris proficiat en maak er een prachtige carnaval van ,slaaf.

De Kuier

Moet natuurlijk 3 werf alaaf zijn!.

Happy

Mooi man die carnaval in Groesbeek
Ieder doet zijn best er voor om er mooi feest van te maken .
Of je nu viert op horst in dorp of Breedeweg het maak niet uit als je ma plezier beleeft
Daarom snap ik de horstenoar niet mekker wa feest nu moet worden gehouden (misschien eigenbelang )
Mensen ga zo door met schlagers wagens enz enz Alaaf Alaaf Alaaf

wpDiscuz