Audicien Coppes Hoorzorg geopend in Groesbeek

Groesbeek is weer een ondernemer rijker. Jochem Coppes, eigenaar van Coppes Hoorzorg, opende 1 november zijn winkel aan de Dorpsstraat te Groesbeek.

Coppes Hoorzorg is een zelfstandige en merkonafhankelijke audicien die kwaliteit en service hoog in het vaandel heeft staan. Iedereen die wel eens twijfels heeft over zijn gehoor of zich afvraagt waarom zijn hoortoestel niet doet wat hij wil, kan vanaf nu terecht bij audicien Jochem Coppes.

Met jarenlange ervaring in de audiciensbranche, zowel met het aanmeten van hoortoestellen en met het aanbrengen van ringleidingen, nodigt Jochem Coppes iedereen uit hun (h)oorproblemen te bespreken. “De techniek is de laatste jaren zo vooruit gegaan. Mensen met (h)oorproblemen hebben vaak geen idee welke mogelijkheden er allemaal zijn op het gebied van horen.”

Wat Coppes Hoorzorg dan onderscheidt ten opzichte van andere audiciens? “Wij beschikken over speciale apparatuur waarmee ik aan de klant zichtbaar kan maken wat de werkelijke versterking van het hoortoestel is en wat de benodigde versterking zou moeten zijn. Deze mogelijkheid is uniek in Groesbeek en omgeving.” Ook voor gehoorbescherming, zwem- en slaapdoppen of soloapparatuur kunt u bij Coppes Hoorzorg aan de Dorpsstraat 34 terecht. Een uitgebreide hoortest is altijd gratis. Het is tevens mogelijk om buiten winkeltijd een afspraak te maken of zelfs aan huis een bezoek te brengen.

Zorgwinkel
Bij Coppes Hoorzorg kunt u niet alleen terecht voor hoortoestellen, maar wij hebben ook een uitgebreide collectie in zorgproducten voor minder validen en ouderen die het leven kunnen vergemakkelijken. Het aanbod varieert van rollator tot wandelstok en van ergonomisch bestek tot pillendoos. “Maar ook mobiele telefoons voor senioren en hulpmiddelen om schoenen aan te trekken verkopen we”. Iedereen is van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen bij Coppes hoorzorg. Voor meer informatie: 024-8445599 of email [email protected].

DeGroesbeek.nlTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 23 november, 2012 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Audicien Coppes Hoorzorg geopend in Groesbeek

Reageren is niet toegestaan.