CD presentatie van de Fantasticos

Donderdag 29 november a.s. presenteren de Fantasticos hun eerste CD in de LiNDE. De Fantasticos zijn Henk Janssen (o.a. voorheen The Moonlights, De Havenzangers, Heel vaak huil je, etc.) en Johnnie Meijers (o.a. voorheen The Sunstreams, Die Vier, etc.) die aan de hand van producer Tom Peters uit het niets een super vette hit te pakken hebben met “Weet je wat jij voor mij bent”.

Het succes dat deze jongens is overvallen is tegelijkertijd de magie van het maken van een plaat. Nergens staat de formule voor een hit geschreven, het overkomt je letterlijk. Het spreekt voor zich dat deze nummer 1 notering in de Nederlandstalige Top 20 en een 34e plaats in de Top 100 om meer vraagt. De fans van deze Nederlandstalige muziek worden op hun wenken bediend met een CD presentatie op donderdag 29 november a.s in de Nachtwacht van de LiNDE. Kaarten à € 5,- per stuk kunnen op tal van plaatsen worden besteld en leveren gelijk een kortingsbon op van € 5,- op de CD.

DeGroesbeek.nlTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 23 november, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 5 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Wolfgangs

Covertje van de Amigo’s uit Duitsland. Wel een zeer goede videoclip opgenomen op de Bahama’s!

tistochvandegekke

@ Wolfgangs……. Hahahaha

Realist

`t succes is van harte gegund!

JULLIE DOEN HET GEWELDIG.
HEEL VEEL SUCCES IN DE TOEKOMST.
MAAR DAT ZIT WEL GOED DENK IK.
EINDELIJK WEER IS ALDEWETS MOJ MUZIEK.

Harry

Goed gedaan knoleke

wpDiscuz