Theo Giesbers locoburgemeester

Vanaf 1 december 2012 fungeert wethouder Theo Giesbers als locoburgemeester.

Zoals bekend, rouleert in Groesbeek het locoburgemeesterschap onder de drie wethouders.
Na Pim Spaan en Sjaak Thijssen zal Theo Giesbers het laatste gedeelte van de “regeerperiode” voor zijn rekening nemen. Als de gemeenteraden van Groesbeek, Ubbergen en Millingen aan de Rijn op 20 december definitief tot herindeling besluiten, dan zal Theo Giesbers t/m 31 december 2014 als locoburgemeester aanblijven.

Gemeente GroesbeekTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 23 november, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 13 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
feest

Nou daar zijn we mooi klaar mee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

oooooooooooooooooonnnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeee toch.

gaat groesbeek nog veel geld kosten,want die heeft al heel wat euro,s over de balk gegooid.

de buurman

Over geld over de balk gooien moet je toch echt bij meneer thijssen zijn deze maakt afspraken met open eind constuctie

Men noemt dit dan een antirieure overeenkomst,als voorbeeld div preojecten in het centrum en zeer recent helpt hij zijn persoonlijke vriend van de Azijn club

klaas

weer een flapdrol

sinter klaas

watttttttttttt unne koekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Sjonnie

Loco is die wel ja. Theo “El Loco” Giesbers.

henk

Wat een opmerkingen, ik moet zeggen Theo is dan wel een Volger, maar hij staat wel sociaal goed opgesteld en doet veel voor de gemeenschap buiten zijn raad. Op de Horst( school ) verzet hij bergen werk, siesmajannekes, diverse zangscholen geeft hij les. Eerlijk gezegd vind ik die andere voorgangers meer loco, waarvan Spaan sowieso geen Groesbeker is maar uut de landstichting komt.

www.hanspeters.eu
Theo is nu loco burgemeester omdat de Groesbeekse kiezer zo gekozen heeft dit heet democratie en natuurlijk had ik anders gehoopt. Echter om Theo nu op fouten op het gebied van Openbare werken dusdanig neer te sabelen, daar pas ik in ieder geval voor. Ik herinner jullie nog aan de aanschaf van de verkeerslichten, daartegen heb ik een motie bijgestaan door 1017 handtekeningen ingediend. Het was de gehele raad op 1 na (ikke dus) die tegen mijn motie stemde. Dat is dus niet alleen Theo’s schuld dat die dingen aangeschaft zijn. Dat Theo niet voor openstelling van de Altena Hettsteeg… Lees meer »
Hans

Nee Hans, die laatste opmerking van je is belachelijk!!
Best wel schandalig dat sommigen hier zulke achterlijke uitspraken doen naar één persoon.
Het is de hele raad die de uiteindelijke beslissingen neemt en niet alleen Giesbers.
Gelukkig zitten mensen als Klaas hierboven niet in de raad.
Dan zou het pas echt bergaf gaan met Groesbeek.

www.hanspeters.eu

@Hans de meerderheid van de raad zou ik hier op willen zeggen, dat is nou eenmaal democratie en ik vind dat je Theo nu niet moet aanvallen en eerst eens moet afwachten hoe die is als locoburgemeester. Af en aanrekenen kan niet eerder dan in 2014 met de nieuwe verkiezingen en of ze dat doen is aan de kiezer punt.

nettie

Inderdaad,
je kunt van te voren niet zeggen hoe iemand het doet in een nieuwe functie, dat moet je achteraf doen, als het kwaad al geschied is…
laat hem de openbare verlichting in het buitengebied maar weer terug brengen en volgens de laatste (persoonlijke) informatie is o.a. hij daar al mee bezig. het kan niet snel genoeg gebeuren!laat het ,,nieuwe” lichtpark ,de Hoge Horst,nu maar even voor wat het is.

kruimeltje

Wat een politieke onbenulligheid weer door een aantal ‘kenners’. Wie de politiek een beetje snapt weet dat een wethouder moet doen wat de raad zegt dat hij moet doen.
Als je het dus niet eens bent met het beleid moet je de raad erop aanspreken.
Ik ben het met Hans eens dat Giesbers tenminste nog luistert naar de inwoners en hart voor Groesbeek heeft.

wpDiscuz