Groesbeekse kringloop groot succes

De sinds kort opgerichte kringloop in Groesbeek blijkt een schot in de roos. Een initiatiefnemer van de kringloop weet DeGroesbeek.nl te melden dat men door dit succes zelfs op zoek is naar meer vrijwilligers.

Sinds 29 september 2012 is de kringloop aan de Cranenburgsestraat 160 iedere zaterdag geopend. Dit is achteraf een geweldig initiatief gebleken. Vele Groesbekers en mensen uit de verre omtrek hebben de kringloop gevonden en komen hun spullen brengen en kopen er ook diverse dingen. Inmiddels is er al zelfs al twee keer vergroot. Nu heeft het een oppervlakte van ongeveer 600m2 terwijl men is begonnen met 200m2.

Zoals bekend is gemaakt is de opbrengst voor de goede doelen binnen Groesbeek, waaronder de voedselbank Groesbeek e.o. In de kringloop kan men terecht voor een groot diversiteit van spullen. Van kleding tot sieraden en van speelgoed tot wandmeubel. Tevens zijn er veel leuke hebbedingetjes te vinden.

De personen achter de Groesbeekse kringloop zijn nu op zoek naar en mensen die hen willen helpen met het af en toe ophalen van spullen bij mensen die deze niet zelf kunnen brengen. Dit wel op afspraak. Interesse? Dan kunt u mailen naar [email protected] of bellen naar Andre: 06-11199935.

DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 23 november, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
www.hanspeters.eu

Is het ook ik kan alleen maar respect hebben voor de vrijwilligers daar. Ik kom er met plezier.

wpDiscuz