Muse en Porcupine Tree tributes in OJC Maddogs

Zaterdag 8 december staat één van de beste Muse tributes, genaamd Musest, in OJC Maddogs. Deze band zal een show van maar liefst 100 minuten geven. Support act is het Groesbeekse Porcupine Tree-bute.

Musest is niet alleen in Nederland, maar ook ver daar buiten een zeer gewaardeerde tribute band van Muse. Zo speelden ze in Moskou voor 5.000 uitzinnige fans en stonden ze op festivals in onder andere Engeland en België. Musest weet de muziek van de Britse band zeer goed te benaderen, iets wat niet voor veel muzikanten is weggelegd. 8 december speelt Musest een maar liefst 100 minuten durend eerbetoon aan hun helden.
Website: www.musest.nl

De avond wordt geopend door Porcupine Tree-bute uit Groesbeek. Opgericht in 2010 zijn zij snel uitgegroeid tot een ijzersterke Porcupine Tree tribute. Deze band doet tevens mee aan de Clash of the Coverbands, waar zij inmiddels de halve finale van Oost Nederland hebben bereikt.
Website: FaceBook Porcupine Tree-bute

De zaal opent om 20.00 uur, de eerste band start om 20.30 uur. De entree bedraagt 6 euro.

Kijk op www.ojcmaddogs.nl voor meer informatie over deze avond.

DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 28 november, 2012 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Muse en Porcupine Tree tributes in OJC Maddogs

Reageren is niet toegestaan.