Kinderen geven de Stekkenberg smoel

Welke winnaar van de talentenjacht “Superpromotor” die zaterdag 8 december 2012 in buurtcentrum de Boan gehouden wordt, zal de Stekkenberg in een reclamefilmpje mogen vertegenwoordigen?


Logo Stekkenberg. Bron: Gemeente Groesbeek.

Die vraag zal tussen 15.00 en 18.00 uur tot een spannende ontknoping komen onder leiding van Evert van der Meulen, bekend van de TV-series SpangaS en Huis van Anubis. Het filmpje zal worden getoond op de website, de Facebookpagina en via het Twitteraccount van het promotieproject Stekkenberg.

Overal in de wijk wordt druk geoefend en worden de acts tot in de puntjes voorbereid. Negen kandidaten, duo’s en groepjes hebben zich inmiddels opgegeven en strijden volgende week om de hoofdrol. Een jury van ‘bekende Stekkenbergers’ beoordeelt alle kandidaten. Familie, vrienden, belangstellenden en iedereen die de Stekkenberg een warm hart toedraagt, is van harte welkom om te komen kijken én aanmoedigen tijdens de talentenjacht. Het belooft een gezellige middag te worden en de kandidaten kunnen alle steun goed gebruiken.

Onderdeel van promotie Stekkenberg

De Groesbeekse wijk Stekkenberg krijgt langzaamaan een nieuw uiterlijk als gevolg van sloop van 239 woningen en nieuwbouw, komst van een multifunctioneel Voorzieningenhart en het Avonturenbos. Tijd om de Stekkenberg van zijn beste kant te laten zien. De talentenjacht Superpromotor is één van de activiteiten die wordt georganiseerd vanuit de gebiedscampagne Stekkenberg. In deze gebiedscampagne staat (de vernieuwing van) de wijk centraal. Voor deze campagne zijn een nieuw logo en motto ontwikkeld: ‘Stekkenberg. Gaat goed samen.’ Op meerdere plekken komt u de komende tijd het nieuwe logo en motto tegen.

DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 29 november, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
stekkenberg

8 december is de grote finale van de superpromoter van de
stekkenberg,in buurtcentrum de baon stekkenberg 49 groesbeek
aanvang 15.00 tot 16.00 uur iedereen is van harte welkom.

Sjonnie

Goed dat je het zegt stekkenberg want dat hadden we in het artikel nog niet gelezen……

stekkenberg

“SUPERPROMOTER”

Sorry, de tijd staat er verkeerd op het moet zijn
15.00 tot 18.00 uur

wpDiscuz