Kringloop Groesbeek moet afgifte beperken

De sinds kort opgezette kringloop aan de Cranenburgsestraat 160 in Groesbeek is een groot succes. Door de grote aanvoer van spullen is de kringloop zelfs genoodzaakt de tijden van afgifte van spullen te beperken. Men kan nu op de zaterdagen van 10:00 uur tot 13:00 uur terecht voor de afgifte van bruikbare producten.

Vorige week publiceerde DeGroesbeek.nl al het bericht dat de nieuwe kringloop een schot in de roos blijkt. Men is zelfs op zoek naar meer vrijwilligers die de nieuwe kringloop willen helpen met het af en toe ophalen van spullen bij mensen die deze niet zelf kunnen brengen.

De aanvoer van bruikbare spullen (geen TV’s, computers en zonnebanken) is nu zelfs zó groot dat de kringloop, iedere zaterdag geopend van 10:00 uur tot 16:00 uur, de afgifte met drie uur inkort tot 13:00 uur. “Deze tijdslimiet hebben we omdat we anders niet de mogelijkheid krijgen om alles weer netjes op te bergen en uit te sorteren”, aldus de initiatiefnemers.

Wilt u meer informatie over de kringloop? Dan kunt u mailen naar [email protected] of bellen naar Andre: 06-11199935.

De kringloop heeft sinds kort ook een nieuwe website: Website Kringloop Groesbeek.

DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 3 december, 2012 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Kringloop Groesbeek moet afgifte beperken

Reageren is niet toegestaan.