[Update] Sneeuwval: gemeente staat klaar, helpt u mee?

Er wordt veel sneeuw verwacht voor vannacht en morgen. U kunt zelf met zout uit de strooikisten uw stoep en voetpad naar de voordeur vrij houden. Help zo mogelijk ook buren waarvan u weet dat ze hulpbehoevend zijn of slecht ter been.

De strooikisten worden steeds bijgevuld. Mocht er onverhoopt een leeg zijn geraakt, dan kunt u de gemeente bellen (024-3996100) met het verzoek aan te vullen. De strooiwagens en medewerkers zijn vannacht en morgen in volle inzet. Bij aanhoudende sneeuw strooit en veegt de gemeente de hoofdroutes voortdurend. Zodra daar ruimte voor is worden ook andere ontsluitingsroutes geveegd en gestrooid.

De gemeente vraagt uw begrip voor eventuele overlast en hopen op uw medewerking waar het uw eigen stoep betreft.

Update 06-12-2012, 20:45 uur

Het KNMI heeft voor bijna het hele land code ORANJE afgegeven voor langdurige sneeuwval. Alleen de provincies Drenthe en Groningen hebben nog code geel. De waarschuwing is geldig vanaf vrijdag 05:00 uur, gedurende 13 uren.

Mocht het daadwerkelijk tot een sneeuwval komen dan kunt u sneeuwfoto’s doormailen naar [email protected].

Gemeente Groesbeek, DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 6 december, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 12 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Helen

Goed idee voor alle mensen die geen werk hebben zet ze maar in om de stoepjes schoon te houden vooral bij ouderen en instellingen.

Gijs

Half werkloos groesbeek inzetten om eindelijk iets terug te doen voor de bijstand waarin ze al jaren zitten!

Nuchtere klant

Laten we allemaal eens beginnen om ons eigen stoepje schoon te vegen, daar zijn we normaal gesproken moreel al heel erg goed in. Morgen maar eens gewoon met een bezem en schuiver naar buiten!!

Tommy

Nuchtere klant, als wij burgers daar al goed in zijn dan zullen de stoepjes bij de heren van het college morgen al helemaal mooi schoon zijn. Of misschien zelfs hele straten, hahaha :D.

stom

samen zijn wij sterk 🙂

wat vegen heb morgen een SNIPPERDAG

www.hanspeters.eu

In ieder geval al positief dat de zout bakken gevuld zijn en indien leeg, bijgevuld gaan worden. Gisteren heb ik wederom gevraagd, om meer prioriteit voor die straten welke hellend of glooiend zijn.

Henny

Als Groesbeek zo goed is voorbereid voor de sneeuw,
waarom komen ze dan noooooit in de varenstraat daar woonen ook mensen die moeten gaan werken en niet weg kunnen met de auto en fiets!!!!!!!!!!!!!!!??????????????

koos werkloos

Ik heb mijn roeping gevonden.Ik ga maandag naar het uwv om te kijken of er een vacature als sneeuwruimer is!Lekker een paar dagen per jaar een frisse neus halen en de rest niks te doen hebben!En vervelen hoef je je niet want na een half uur kan je overnieuw sneeuwscheppen!

eddy

Waar staan die zoutkisten dan ?

Ja Eddy DAT schrijven ze er niet bij? En schande hoe het er bij de scholen en bejaardencentra soms bijligt. Ik snap echt wel dat ze niet overal alles kunnen strooien en vegen maar…..
Neem nu het Vossenhol en De Meent/rembrantweg een rondje vanag gooiseweg Ruijsdaelweg omhoog door Rembrandweg weer terug rondje van een paar minuten en ze kunnen weer allemaal een beetje beter de Ruijsdaelweg op.

Kruimeltje

@jos, de meent en de paden er om heen zijn van oosterpoort. Daar heeft de gemeente niets mee te maken. Als je al wilt klagen doe dat dan bij de juiste instantie.

wpDiscuz