Kerstmarkt kerkplein De Horst 2012

Op zondag 16 december 2012 is er weer een Kerstmarkt in Groesbeek. Deze wordt ditmaal gehouden op het Kerkplein van De Horst aan de Reestraat/Ketelstraat.

De markt is van 11:00 uur tot 17:00 uur uur en er is een leuk assortiment van spullen te vinden bij de kraamhouders. Naast de Kerstmarkt is ook de Slenk open voor een kopje koffie of iets anders. Er zijn eventueel nog kramen te huur.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Andre: 06-11199935.

DeGroesbeek.nlTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 11 december, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 7 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Scholten

waarom is er dit jaar voor deze locatie gekozen. Voor de winkeliers zijn het zware tijden. Deze markt trekt enigsinds nog publiek naar het centrum. Nu word het weer een kansloze koopzondag.

flip

De winkeliers in het centrum,die werken helemaal niet mee,met of aan een kerstmarkt,hadden ze dit maar wel gedaan nu en in het verleden dan was het een bloeiend centrum met een mooie sfeervolle kerstmarkt,maar wat hebben we, een centrum van niks,Groesbeek bloeit,ja dood

@flip

Jup, compleet mee eens.

groesbeker

de locatie is inderdaad gekozen omdat er de laatstse jaren bijna of geen winkels open waren op de koopzondag
en omdat er in de kerk van de horst een concert is en ook de boom met verlichting daar wel brand

www.hanspeters.eu

Ik vind de horst ook een prachtige kerk hebben die past in een kerstsfeer

Kruimeltje

Goed dat de Horst dit organiseert. Dergelijke initiatieven moeten we koesteren.

Energetix

Ja zeker een goede zaak een gezellige kerstmarkt, wij zullen er ook weer staan met onze magneet sieraden, voor mensen die al een voorproefje willen kijk eens op http://www.belindasieraden.nl hierop staat onze gehele nieuwe collectie, ik hoop dat het een gezellige drukke dag word tot a.s zondag
Met vriendelijke groet,

Belinda

wpDiscuz