Talentvolle rock’n’roll band The Jacks in Maddogs

Vrijdag 21 december kun je in Maddogs terecht voor een uiterst goed begin van de kerstvakantie.


The Jacks komen naar OJC Maddogs. Foto en rechten: Myra Wippler.

Deze avond spelen namelijk de talentvolle rock’n’roll (& blues) bands The Jacks en The Heat, en zorgt The Cube daarna voor de betere rock en pop covers.

The Jacks

Deze drie meiden en één heer – die zijn sporen al heeft verdiend als bassist van Krezip – staan garant voor een stevige dosis rock’n’roll. Deze band mag worden gezien als een van de meest talentvolle bands die ons land op het moment heeft. Diverse malen waren ze te gast bij Giel Belen en ook bij het bekende televisieprogramma De Wereld Draait Door nodigde The Jacks uit.

Onlangs vestigde de band nog het record van meest geboekte band van de Popronde: nog nooit in de afgelopen 10 jaar werd een band in zoveel steden geboekt. Dit toont de potentie van The Jacks al aan. Vorige week kwam de nieuwe EP ‘Epic Trois’ uit. Deze band zal volgend jaar waarschijnlijk op ieder groot festival te zien zijn. Maar eerst moet Groesbeek er aan geloven!
FaceBook The Jacks

The Heat

Het Arnhemse The Heat omschrijft zichzelf als Boogie Bustin’ Blues Crusaders. Bij deze band kun je rekenen op een opzwepende ritmesectie, dansbare orgelpartijen en het betere gitaarwerk.
FaceBook The Heat

The Cube

Deze coverband uit Groesbeek en Veghel stonden eerder al in een bomvol Maddogs-café. The Cube bestaat uit ervaren muzikanten en speelt de betere rock en pop covers. Vanavond verzorgen zij de afterparty.
FaceBook The Cube

OJC Maddogs opent om 20.00 uur, om 21.00 uur begint de eerste band en de entree is € 5,-.

DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 17 december, 2012 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Talentvolle rock’n’roll band The Jacks in Maddogs

Reageren is niet toegestaan.