Nieuwjaarsreceptie 2013 gemeente Groesbeek

Het college van burgemeester en wethouders nodigt de inwoners respectievelijk vertegenwoordigers van Groesbeekse verenigingen, bedrijven en instellingen uit voor de nieuwjaarsbijeenkomst in het gemeentehuis op maandag 7 januari, aanvang 20.00 uur.

Burgemeester Harry Keereweer zal in zijn toespraak terugblikken op het afgelopen jaar en met de aanwezigen een toast uitbrengen op het nieuwe jaar. De muzikale omlijsting wordt deze avond verzorgd door het Fluitensemble onder leiding van de heer P. van Steen.

Gemeente GroesbeekTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 26 december, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 8 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
bruukse

Wat een geld verslinderd iets in deze tijd.
Laat de burgeneester dit zelf betalen als hij dit wil.
Maar laat niet de burger hiervoor opdraaien.

De Kuier

Toespraak is al uitgelekt. Deze terugblik staat al enkele dagen op De Groesbeek!

Henk

gewoon met 18000 inwoners er heen gaan. daar zullen ze van opkijken en tenslotte is het voor iedereen. Beetje dat gelul in de ruimte aan horen en dan gewoon dat hele gemeente hus leeg vreten en drinken, daar betaal je ook voor.

Niet meer terug kijken en alleen maar vooruit kijken, allemaal een goed begin, een goede gezondheid en laten we er iets moois van maken in 2013

Kruimeltje

Henk, wat moet jij toch een ongelofelijk naar en eenzaam leven hebben als je alles zo negatief bekijkt. Wees blij dat de politiek moeite doet om de burger te betrekken. Wees welkom in het gemeentehuis. Zullen we samen proosten op een geweldig positief 2013?

Henk
@kruimeltje, misschien moet je een bril aanschaffen om mijn onderste regel nog eens goed te lezen. En wat weet jij van mijn leven? Ik heb idd. een hekel aan mensen die een oordeel vellen over een ander en de waarheid is soms hard. Kijk eens om je heen met 9000 werkeloze per maand erbij. Welke moeite doet de politiek? Geld over mijn en ook over jouw rug gooien. Ik hoef de details niet op te noemen hoe de gemeente de laatste jaren blunder na blunder maakt, zie 10 febr. de optocht die zal er vol van zitten. En zet de… Lees meer »
Kruimeltje

@henk, dank voor je reactie. Je laatste zin heb ik goed gelezen. Daar ging mijn opmerking ook niet over. Mijn bijdrage ging vooral over je eerdere zinnen. Het “gelul in de ruimte” vond ik een vreemde kwalificering van een toespraak. Het “leeg vreten” schoot in mijn verkeerde keelgat.

Henk
graag gedaan. Er zijn zoveel politieke blunders gemaakt hier door het huidige beleid waarvan ik veel eerder iets in mijn keelgat zal schieten. 20.000 subsidie naar de wijn, verkeer,centrumplan,strooibeleid en dat Groesbeek samen gaat met de MUG helemaal een keel schieter. En dan komt er een toespraak met allemaal bla, bla, bla en de gewone man schiet daar 0,0 mee op. In tegendeel het gaat ons zelf meer kosten. En ja mag de burger daar dan eens van profiteren op het gemeentehuis. Een keer iets positiefs voor terug krijgen, en geen valse beloftes maken, zoals het ook landelijk is gegaan.… Lees meer »

henk sluit mij hellemaal bij je aan, als ze ergens geld over de balk gooien dan is dat in groebeek. maar wel in het buitengebied de verlichting weghalen, want daar valt het mee te verdienen houden ze weer meer geld over om weg te gooien.

wpDiscuz