[WIN] Vrienden van Gruusbek live; winnaars bekend!

Op vrijdag 18 januari 2013, de dag voorafgaand aan het Schlagerfestival, gaan 4 top orkesten uit Groesbeek samen een avondvullend programma neer zetten.

De bands die meewerken aan dit geweldige spektakel zijn: New Leaf, Alles, Fienut en de Moonlights. Zij gaan muziek maken met elkaar, van elkaar maar ook brengen ze hun eigen repertoire ten gehore. Er is dus voor alle leeftijden wat wils. De sporthal wordt omgetoverd tot een waar feestpaleis met een mooie lichtshow en dansvloer. De avond zal om 20:30 uur spectaculair geopend worden.

Kaartverkoop is reeds gestart in Sporthal Heuvelland. Ook zijn er voordelige Combikaarten te koop voor deze dag in combinatie met het Schlagerfestival.

De winnaars zijn bekend

De winnaars van de kaarten zijn bekend (en hebben reeds een e-mail ontvangen). Veel plezier tijdens Vrienden van Gruusbek Live en het Schlagerfestival.

  • Mevrouw C. Janssen (Groesbeek)
  • De heer R. Weijers (Groesbeek)

 

Win gratis kaarten

Wij mogen namens de organisatie twee keer 2 combikaarten weggeven (hiermee kunt u én naar “Vrienden van Gruusbek live” én naar het Schlagerfestival). Wilt u naar “Vrienden van Gruusbek live” én naar het Schlagerfestival? Stuur dan vóór 11 januari 2013 uw naam, adres, telefoonnummer en antwoord op de vraag “Voor de hoeveelste keer werd het Schlagerfestival in 2012 gehouden?” naar [email protected]

DeGroesbeek.nlTags:, , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 11 januari, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 9 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
maikel

pfffffff

partybeest

super leuk!!! heb kaartjes al in huis!

maikel

wat een drama……

De Kuier

Het idee en opzet is hartstikke leuk , maar dit moet je niet daags voor het Schlagersfestival doen. Dat weekend moet in het teken van carnaval staan.

Hans

@maikel

Gelukkig is het niet verplicht en hoeven mensen niet tegen jouw ongeinteresseerde hoofd aan te kijken dan!!!!!

maikel

@hans

nee die van de moonlights hun gezicht…die zijn geintresseerd..en ik zuo jou koppie wel eens willen zien!!!!

Kruimeltje

@maikel Je kunt er voor voor kiezen om niet te reageren. Dat is waarschijnlijk ook nog goed voor je gemoedsrust.

maikel

@kruimeltje,

ik ben de rust zelfe……

broodkorst

goed zo maikel!

wpDiscuz