[Update] “Kaal voor KWF”: € 1000,- gehaald!

Alex Rademaker, verzorger van het eerste elftal van Rood Wit en tevens de winnaar van de Groesbeekse EK-pool, is een actie gestart om geld in te zamelen om het onderzoek naar kanker te bevorderen.

Hieronder zijn verhaal:

In 2005 is mijn schoonvader Jo en in 2011 is mijn zwager John (“Witte”, net 50 jaar) aan deze sluipmoordenaar overleden. Als sportmasseur NGS ben ik verzorger bij RKVV Rood Wit in het voetbal gekke Groesbeek (met TOP klassers De Treffers en Achilles’29, 1e klasser Germania, 3e klasser Groesbeekse boys en 6e klasser DVSG).

Momenteel (winsterstop) gaat het erg goed met Rood Wit en staan we (nog) 4 punten ‘los’ bovenaan met Quick 1888 hijgend in onze nek. Ik ben al 18 jaar verzorger en weet uit ervaring dat als er een prijs in het verschiet ligt er “weddenschappen” worden gemaakt. In de trant van “Als we kampioen worden, dan…… scheer ik me kaal” etc.

De ziekte en het proces naar het overlijden van Jo en met name John kan ik maar niet los laten en wil nog “iets doen” John had een mooie bos met witte krullen (vandaar z’n bijnaam “Witte”) en werd gedurende de behandeling kaal. Ik wilde toen uit medeleven/respect ook kaal, dat is er toen niet van gekomen om uiteenlopende redenen.

Nu het zo goed gaat met Rood Wit komen de “weddenschappen” weer en dacht ik er aan om mij kaal te laten scheren ongeacht het resultaat van Rood Wit aan het einde van dit seizoen (2012/2013) maar alleen als ik hiermee een flink bedrag bijeen krijg voor het KWF (minimaal €1000,=)

Verder is natuurlijk nog een goede [gratis] kapSTER nodig. Een en ander zou moeten gebeuren in de kantine van RKVV Rood Wit zodra een flink bedrag bijeen is gebracht voor het KWF (€1000 daar zou ik al erg blij mee zijn!). €5000,= is een streefbedrag

Voor meer informatie over de actie kunt u terecht op de actiesite van het KWF. Daar is ook een blog te vinden waarop Rademaker u op de hoogte houdt van zijn actie.

Direct (anoniem) doneren aan het KWF voor deze actie? Dat kan door op de volgende link te klikken:
Doneer voor “Kaal voor KWF in Groesbeek”

Update 09-01-2013:

De donaties volgen elkaar in een snel tempo op. Ondertussen is er in totaal al €250,- aan het KWF gedoneerd. Enkele mensen doneren maarliefst € 25,- en de meesten hebben € 10,- voor deze actie over. “Vandaag de ‘magische grens’ van €100 gepasseerd én nu €200 gehaald,nog “maar” €800 tot een kale kop”, twitterde Rademaker woensdagavond.

Update 21-01-2013:

Inmiddels staat de teller op €764,-. Diverse (Groesbeekse) ondernemers hebben hun steentje bijgedragen en ook ‘t Kos Kwoier doneerde een bedrag van maarliefst € 50,-. CV De Niksnutters doneerde daarop € 25,-. Op de actiesite staat sinds enkele dagen ook een foto van de tatoo die Rademaker heeft laten zetten toen hij hoorde dat zijn vriend niet meer te genezen was.

Update 27-01-2013:

Rademaker heeft inmiddels € 1000,- voor het KWF bij elkaar gehaald. Hoewel het streefbedrag € 1500,- is, heeft hij eerder al aangegeven dat € 1000,- genoeg is om zijn hoofd kaal te laten scheren. Dit zal binnenkort dan ook in de kantine van Rood Wit gebeuren.

Update 01-02-2013:
Rademaker heeft zich aan zijn woord gehouden en zich vrijdagavond in de kantine van Rood Wit kaal laten scheren. Een foto hiervan staat op Twitter (@DeGroesbeek).

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 25 januari, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 8 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
De Kuier

Suc6 met je actie en laat alles. GLADJES verlopen.

Alex

Hartelijk bedankt voor het plaatsen.
De kapster die mij zal kaal scheren heeft zich inmiddels gemeld.

Alex.

Mark

Succes Alex!

en wat betaald die kapper om dit te ‘mogen’ doen?

Alex

Het is GEWELDIG en HARTVERWARMEND……maar ik heb mijn doel nog niet bereikt !
Ik heb het streefbedrag bijgesteld naar €1500 (laten we realistisch blijven, het is crisis !).
Maar de reacties en donaties zijn geweldig.
Maar ik ben er nog niet en ben met elke euro blij dus mensen waar het kan HELP ME…. nog zo’n €700 tot een kale kop.

Nogmaals BEDANKT.

Kruimeltje

Wat een mooi initiatief Alex! Succes en bedenk dat alle kleine beetjes helpen. Zelfs de aandacht die je door je actie geeft aan het KWF helpt al.

Henkie

Beetje jammer dat er geschreven wordt dat kos kwoier €50,- heeft gedoneerd. Er werd een poule opgezet door Kos kwoier kosten €1,-. Men kon aangeven wie er 1 t/m 5 werd en de pp zou winnen. Iedereen kon hieraan meedoen. De pot is gewonnen door iemand van kos kwoier. Deze heeft hem aan Alex geschonken. Erg mooi gebaar.

Alex

Henkie,
Het werd mij aangeboden als zijnde van CV ‘t Kos kwoier.
Vandaar.
idd erg mooi gebaar !

wpDiscuz