Jan Keizer en Anny Schilder komen naar Cardo

Jan Keizer en Anny Schilder komen op donderdag 17 januari naar het Cardo Theater in Groesbeek.

In december 2009 werden Keizer en Schilder door niemand minder dan Mies Bouwman
weer aan elkaar gekoppeld. Bouwman had namelijk als wens voor haar 80e verjaardag dat Keizer en Schilder nog één keer samen “Mon Amour” zouden zingen. Het zal u niet zijn ontgaan dat deze wens in vervulling ging in het AVRO tv-programma “Mies 80”, het best bekeken tv-programma van 2009!

En het bleef niet bij dat ene optreden… Na vele optredens op televisie en in het land gaat het duo weer samen op tournee! Met de voorstelling “The two of us” nemen zij u mee terug in de tijd en gaan samen met u genieten van de vele hits die BZN in de afgelopen 40 jaar scoorde.

Uiteraard zal het tweetal ook een aantal nieuwe stukken van het met GOUD bekroonde album Together Again de revue laten passeren! Keizer en Schilder worden live begeleid door de First Showband.

Het betreft een staconcert en de kaarten kosten 19,50 per stuk. De aanvang is om 20:30 uur, zaal open vanaf 20:30 uur.

Pluryn, Cardo Theater op het terrein van Werkenrode Nijmeegsebaan 9, 6561 KE Groesbeek

Meer informatie: www.cardotheater.nl.

DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 10 januari, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Jupke

Walgelijk, Stopt met BZN omdat meneer het rustiger aan wilt doen (een hoop medewerkers werkloos)vervolgens gaat hij meteen daarna verder met Anny Schilder. Er zou niemand naar toe moeten gaan.

wpDiscuz