Dance-evenement SENSelf in Cardo Theater

Hoe de hits van Only Seven Left klinken is waarschijnlijk wel bekend, maar ooit nagedacht over hoe deze muziek smaakt, ruikt of voelt?


SENSelf komt naar Cardo Groesbeek.

Zet alle zintuigen op scherp, want op donderdag 24 januari vindt van 19:00 uur tot 23:00 uur de Senself zintuigprikkelende concertavond plaats in het Groesbeekse Cardo Theater.

SENSelf

Niet alleen de muziek van ‘Only Seven Left’ wordt deze avond in het Cardo Theater beleefd met alle zintuigen, ook de band van scholengemeenschap Groenewoud is aanwezig om hun talenten aan het publiek te laten zien. Tijdens de zintuigprikkelende concertavond worden alle artiesten bijgestaan door een Aroma- en FoodJockey. Zij verspreiden geuren en smaaksensaties die er voor zorgen dat het publiek de emotie van de muziek niet alleen hoort, maar ook ruikt en proeft. Om de zintuigprikkeling compleet te maken wordt het publiek uitgenodigd op de trillende Sensefloor zodat zij de muziek ook voelen. DJ Luke Verano en DJ Maik a.k.a. Duprince sluiten de avond achter de draaitafel af.

Workshopmiddag

Voorafgaand aan de concertavond vindt er een workshopmiddag plaats voor de leerlingen van Groenewoud en Werkenrode. De leerlingen gaan deze middag verschillende talenten ontwikkelen. Tijdens de concertavond zetten de leerlingen de ontwikkelende talenten in, waarmee zij een bijzondere bijdrage aan de concertavond leveren.


Flyer. Klik op het plaatje voor een groter formaat.

Kaartverkoop & info

In de voorverkoop zijn de concertavond tickets voor € 5,- te koop bij het Cardo Theater, via www.cardotheater.nl of www.senself.nl. Tickets aan de dagkassa zijn te koop voor € 7,50. Ga voor meer informatie over de workshopmiddag naar www.senself.nl. Het Cardo Theater is gelegen aan de Nijmeegsebaan 9, 6561KE Groesbeek.

Over Senself Nijmegen

Senself Nijmegen is hét zintuigprikkelende evenement voor jongeren met en zonder verstandelijke beperking. Zij stimuleren jongeren hun eigen talenten te ontwikkelen en hun grenzen te verleggen. Muziek hoef je niet alleen te horen, je kunt het ook ruiken, zien, voelen en zelfs proeven! Tijdens het evenement SENSelf ervaar je dankzij aromajockeys, smaakperformers, videojockeys en een trillende dansvloer, de passie en emotie van muziek. Kom en laat je zintuigen verwennen! SENSelf is een zintuigprikkelend dance-evenement met een totale beleving van muziek. Het is een initiatief van Stichting Skyway en wordt bij deze editie mede mogelijk gemaakt door Stichting Cardo, Pluryn, Groenewoud en Werkenrode.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 16 januari, 2013 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Dance-evenement SENSelf in Cardo Theater

Reageren is niet toegestaan.