[Foto’s] Och Aarm Snuutje wint Schlagerfestival 2013

Och Aarm Snuutje heeft zaterdagavond in Sporthal Heuvelland te Groesbeek de eerste prijs van het Schlagerfestival 2013 gewonnen. Hun nummer “’t Waoter van ‘t Gruuske” werd door de jury het best gewaardeerd. Dit jaarlijks terugkerende fenomeen werd opnieuw goed bezocht.


Feest bij de winnaars van het Schlagerfestival 2013.

Het winnende nummer is terug te beluisteren op de carnavalswebsite van Groesbeek: Gruusbek.nl. Tijdens de schlagerverkiezing van die website eindigde Och Aarm Snuutje op de derde plek, net achter CV Ons Wel Gezien, die met het nummer over Henkie Hop de zaal op zijn kop zette. Ook het FC Gruusbek van CV Mar Ke zorgde voor een mooie show.

Burgemeester Harry Keereweer was ook aanwezig. Het was zijn eerste Schlagerfestival. Alle groepen wisten het publiek zaterdag goed te vermaken en daarmee is de 2013-editie van het Schlagerfestival geslaagd te noemen.

Uitslag Schlagerfestival 2013 Groesbeek:
1. Och Aarm Snuutje – ‘t Waoter van ‘t Gruuske
2. CV Ons Wel Gezien – Henkie Hop
3. Da Hek Hoog – Ut Kruus
4. CV Mar Kè – De hand ien èn (FC Gruusbek)
5. ‘t Kos Kwoier – Mugge of motte

Publieks Prijs: Ons Tröpke – Gruusbek is Gek

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , , , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 20 januari, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 20 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Henkie Hop ( Peters )

Ik heb weer genoten van het schlagerfestival, de hele uitzending kunnen volgen via omroep Groesbeek. Natuurlijk ontzettend trots op de jongens van c.v. Ons wel gezien, met hun nummer Henkie Hop. Bij deze heel veel succes op het regionaal kampioenschap. Jongens bedankt,
Groeten Henk en Carolien, Costa Rica.

Vissertje

Publieksprijs voor Ons Trupke, zeer terecht!
Frisse jonge groep, leuke uitstralign en geweldige show!

ikke
Van harte alle winnaars en de rest erg bedankt voor weer een geslaagde avond! Vind het alleen zo jammer dat er in 1x een toegang voor 16 jaar en ouder is. Jaren lang zie je er ,,kinderen” lopen waarvan je denkt; moet jij nog niet op bed liggen? Nu hebben kinderen (15 of bijna 15) een kaartje gekocht en blijkt pas op de avoond zelf dat ze er niet in mogen vanwege hun leeftijd. Waarom is dit niet gecontroleerd bij de kaartjes kopen? Dan hadden ze nog nee kunnen zeggen en het geld (waar sommige hard voor moeten werken) hadden… Lees meer »
Vissertje

Op het entree-kaartje stond volgens mij toch echt dat je pas vanaf 16 jaar naar binnen mag..

Vissertje

Dan koop je het kaartje bij voorbaat toch al niet? Het stond namelijk ook op de posters welke op de deur van Heuvelland hingen? Dit slaat nergens op. Wat wel erg jammer is, is dat een jongedame van 27 jaar oud de toegang werd geweigerd omdat ze volgens het ontvangstcommitee bij de deur nog geen 16 werd geschat en zich niet kon legitimeren en dus ook niet naar binnen mocht. Dit verschil lijkt me wel duidelijk toch?!

ikke

vissertje; denk jij nu echt dat kinderen van 15 daar naar kijken? het was gewoon niet duidelijk aangegeven van te voren. dat had wel moeten gebeuren vooral nu ze daar in 1x streng op zijn! dat je het verschil tussen 16 en 27 jaar niet kunt zien en mvr. daar legitimatie voor moest hebben slaat nergens op!

Harry

Moeten kinderen van 15 jaar niet mooi bij de tv zitten i.p.v daar liggen te vallen of ben ik weer van ouwe stempel !

Weer van de oude stempel harry.

Harry

Dus dat de kinderen van 15 jaar daar kotsend liggen te vallen en met bier liggen te gooien in de sporthal .!,de meest voorkomende klacht dit jaar van de enkele oudere die er nog waren ?? Dan geef mij toch maar de ouwe stempel wil !!

Harry valt allemaal wel mee overdrijven is ook een vak.

Peter

Harry heeft volkomen gelijk. Kinderen van 15 of nog jonger horen daar gewoon niet thuis. En dan is het schrijnend om te zien dat ze ook nog (te) veel alcohol drinken en stomdronken door de sporthal zwalken. We moeten vooral niet doen of dit normaal is. Want dat is het niet. Die jongens en meisjes hebben hun ‘uitgaansjaren’ nog voor de boeg. Alles op zijn tijd!

ik ok
dus iedereen die hier reageert wil zeggen dat men zelf keurig netjes met 16 jaar pas uitging of alcohol dronken? kom op , ga niet tegen je gemoed in praten! ik was ook 14 toen ik uitging en mijn eerste baco’s dronk.bovendien gaat het er volgens mij niet om of ze wel of niet drinken en of ze wel of niet dronken zijn. het gaat erom of die kinderen hun geld terug krijgen. als je als organisatie zo ,,stoer” bent om ineens een legitimatie te vragen en pas op de avond zelf moet je ook,,ballen” hebben om die ,,kinderen” hun… Lees meer »
Peter

Natuurlijk krijgen die kinderen (want dat zijn het!) hun geld niet terug. Ze weten zelf – en anders de ouders wel – dat je pas uit kunt (en mag) gaan als je 16 jaar oud bent. Voor deze doelgroep zijn er schoolfeesten en is er Amnesia of (kinder)carnaval in De Linde.

ik ok
dat die kinderen hun geld niet terug krijgen vind ik niet natuurlijk.ik vind dat schandalig!misbruik maken van de situatie.en nee, uitgaan kun en mag je niet als je PAS 16 bent. kunnen uitgaan is ieder vrij in, denk aan een dagje uit!mogen uitgaan is mogelijk vanaf 14 gezien de amnesia feesten bij de linde. echter zie je daar dan ook kinderen vanaf 14 lopen met alcohol in de hand. zulk soort feestjes zijn pas echt goed als er alleen 14 en 15 jarige, met toezicht van enkele volwassenen, in 1 ruimte zijn waar geen alcohol geschonken word! maar de insteek… Lees meer »

Peter en Harry hoe oud waren jullie toen je voor het eerst uitging en alcohol dronken.

Peter

16 jaar. En ga nou niet zeggen dat dit zo heel vreemd is. Ik zie tegenwoordig bij heel veel gelegenheden (jonge) kinderen rondlopen die gewoon teveel drinken en daarbij nog eens worden aangemoedigd door de ouders. Terwijl diezelfde ouders tijdens voorlichtingsavonden op scholen toch ook gehoord moeten hebben dat dit gewoon erg slecht is voor de ontwikkeling. En net zoals drugs in Groesbeek een probleem is/wordt, is alcohol dat ook. Ik kan me ook niet voorstellen dat je als ouders erg gelukkig wordt als je zoon of dochter van 14 jaar straalbezopen op een carnavalswagen staat.

Peter wat kun jij toch overdrijven zeg,volgens mij heb jij veel gemist in je leven.

henk
Het is al een paar jaar dat je onder de 16 jaar geen toegang krijgt bij het schlagerfestival, Dat staat aangekondigd op de poster, op de website. Ook staat er legitimatie verplicht, en een legitimatie moet je altijd bij je hebben. Als een kind wat dat ben je nog met 15 een kaartje gaat kopen in de voorverkoop, kan een organisatie er vanuit gaan dat het kind een kaartje koopt voor een volwassenen, want dat mag, en nogmaals op de avond, staat zwart op wit, moet je 16 jaar of ouder zijn en je moet je legitimeren. Dom van het… Lees meer »
carnavalle!

jeezus wat een gekrentekak!ochaarm snuutje gewonnen met schlager, geweldige avond.daar gaat het hier toch om en krentekakken doe je maar op de pot! de ene meent beter te weten dan de andere. de ene is het er wel mee eens, de ander niet. laat iedereen gewoon in zijn/ haar waarde en wil niet zo’n betweter zijn!geef die kinderen hun geld terug en of het wel of niet met legitimatie/toegang of ouders te maken heeft interesseert toch geen hol!!!

Harry

P.s als er volgend jaar geen genoeg animo meer voor is mogen de 15 jarige er gewoon in ?? Wedden dat er dan geen legitimatie plicht is !! Het draait alleen maar om de dollars .als er 2 jaar 50 euries bij moet is het al voorbij ? Geld geld en nog is geld ? .

wpDiscuz