Disco-schaatsen op De Horst

Na Berg en Dal en Sportpark Noord hebben wij van de ijsmeesters van schaatsbaan De Horst bericht gekregen dat men daar ook kan disco-schaatsen. Dit is mogelijk op woensdagavond van 18:00 uur tot 21:00 uur.

De ijsmeesters hebben met samenwerking van de familie Hopmans weer alles in het werk gesteld om de schaatsbaan in optimale conditie te brengen voor het disco-schaatsen. De baan ligt er als een spiegel bij. De organisatie hoopt dat u woensdag allen aanwezig bent op De Horst. De entree is gratis en voor warme chocolademelk etc. wordt gezorgd!

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 22 januari, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 7 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
karin

heerlijk toch zon mooie schaatsbaan!wij zijn van de partij!

Ik kan niet schaatsen,maar vind het leuk om te zien :)Ik zeg mensen geniet ervan 🙂

Echt waar

De Horst is het mooiste plekje van Groesbeek! BAM!

fam. van Blijderveen

Super. Zo leuk dat deze mensen zo veel over hebben voor de kinderen. Allemaal heel erg bedankt….

ikke

kei leuk man!!! vrijwilligers heeeeel hartelijk dank. echt tof werk. nu weer disco schaatsen! net als vorig jaar intens genieten van al die koude koppies van de kids, heerlijk. de horst gaat weer lekker rocken met disconummers, warme chocomel en DISCOLICHT. wat wil je nog meer?

Happy

Super dat deze vrijwilligers hier tijd in steken!!!! De kinderen en de ouders vinden het geweldig. Hartstikke bedankt.

ikke

mensen kom eens naar de horst. nog een weekend om te genieten! kindervreugde, muziek, disco, veel vrijwilligers, warme chocomel en vooral veel lol.

wpDiscuz