John Janssen Grutste Germaan 2013

John Janssen, in Germania kringen beter bekend als John de Kit, is in een goed gevuld en gezellig clubhuis uitgeroepen tot Grutste Germaan 2013.


John Janssen: Grutste Germaan 2013. Rechtenvrije foto.

De 43-jarige Janssen is al 37 jaar lid van de club van de Stekkenberg. In die 37 jaar heeft hij al tal van functies bekleed. Hij voetbalt al vanaf zijn zesde jaar en doet dat nog steeds. Hij speelde in alle jeugdteams en maakte ook enkele jaren deel uit van de selectie. De kersverse Grutste Germaan stond bekend om zijn snoeihard schot. Janssen, afkomstig uit een rasechte Germaniafamilie, heeft zich in de loop der jaren veelvuldig als vrijwilliger
ingezet.

Zo was hij jeugdleider en jeugdtrainer, gaat regelmatig mee als papierophaler, was betrokken bij het jaarlijkse jeugdkamp, leider bij zaterdag 1 en zondag 2, zorgt voor de inwendige mens tijdens de dropping en is hij steevast te vinden als vrijwilliger in het ‘eetkeetje’ op het hoofdveld tijdens de thuiswedstrijden van het eerste elftal.

Als er verbouwd of bestraat moet worden kan op Janssen altijd een beroep gedaan worden. Het laatste jaar is hij meer dan ooit op ‘Noord’ te vinden. Hij heeft namelijk ook nog de taak als terreinmeester op zich genomen. Ook de laatste weken heeft de 43-jarige er mede er voor gezorgd dat er een geweldige ijsvloer kwam te liggen waar al velen met veel plezier geschaatst hebben.

Kortom, een vrijwilliger waar het bestuur van Germania trots op is en dus ook meer als terecht de onderscheiding als ‘Grutste Germaan’ in ontvangst mag nemen.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 27 januari, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
stekkenberger

proficiat kit .

echte stekkenberger

verdiend .

willy

John Gefeliciteerd.

Muziekexpress

John Gefeliciteerd kerel

wpDiscuz