[Update] ’t Sökske valt weer in de brievenbus

Deze week zal in Groesbeek ’t Sökske weer huis aan huis verspreid worden bij het Groesbeeks Weekblad.


Omslag van de 2013-editie van ‘t Sokske.

Ook dit jaar staat het boekje weer boordevol informatie en leuke artikelen om de laatste twee weken tot aan de carnaval helemaal in de stemming te komen. Natuurlijk ontbreekt het carnavalsprogramma van het Keulen van Gelderland niet en nieuw zijn de items “Het Vriendenboekje” en “de Prijzenkast” met leuke weetjes over verschillende Groesbeekse carnavalsverenigingen.

Mocht u door de NEE-NEE sticker op uw brievenbus geen Sökske ontvangen dan kunt tot de carnaval één exemplaar afhalen bij Gera Sportprijzen aan de Reestraat 13, Groesbeek-De Horst of bij DHD Drukkerij aan de Kloosterstraat 41 in Groesbeek.

Update 30-01-2013, 13:20 uur
In ons eerdere bericht, die wij van de redactie van ‘t Sokske aangeleverd kregen, stond dat het blad deze week bij het Groesbeeks Weekblad verspreid zou worden. Nadat dit bij sommigen dinsdag niet is gebeurd volgden er enkele reacties hierover op DeGroesbeek.nl. Vanochtend ontvingen wij van de redactie onderstaande rectificatie:

“In tegenstelling tot eerdere berichten is door een fout in de planning op het kantoor van de verspreider Axender de verspreiding van ’t Sökske dit jaar aan De Brug gekoppeld i.p.v. aan het Groesbeeks Weekblad. Doordat de Brug en het Groesbeeks Weekblad meestal tegelijk worden bezorgd zal ’t Sökske deze week bij iedereen, zonder sticker op de brievenbus, op de deurmat vallen.

Mensen met een sticker op de brievenbus, die geen Sökske ontvangen, kunnen een exemplaar afhalen bij Gera Sportprijzen aan de Reestraat 13 op De Horst of bij DHD Drukkerij aan de Kloosterstraat 41 in Groesbeek”.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 30 januari, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 17 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Vissertje

Ik kijk er al naar uit! Prachtig blaadje ieder jaar weer. Heb er zin in!

Harrie D.

Ik had vernomen dat het Sokske verspreid zou worden bij De Brug.
Maar het is en blijft een mooi boekwerk.
Prettige carnaval.

harry

Het groesbeeks weekblad heb ik binnen maar helaas geen sokske,
Het zou toch tesamen met deze krant worden bezorgd

Ook geen sokske bij groesbeeks weekblad, komt het toch met de brug? Dan ben ik bang dat veel mensen hem niet krijgen. We wachten af.

H. Gerrits

Volgens mij wordt ‘t Sokske alleen bezorgd als er geen sticker op de brievenbus zit (NEE-NEE / JA-NEE etc…)
Het is tenslotte geen krant en zal dus als toevoeging hier gezien worden.
Komt vast goed en anders kun je een exemplaar nog afhalen las ik hierboven in het stukje…..
Een mooie carnaval…..

Hier is ie net uit de brievenbus gehaald! Ziet weer erg mooi uit! De komende dagen maar eens lekker voor gaan zitten…..

Tommy

Hebbes! Net op de mat gevallen.

De Kuier

Het Sokske, Topklasse. Meer hoef ik er niet over te zeggen, tóch!

ikke

T ziet er ook dit jaar weer prachtig uit.
Mijn complimenten!!!!!

ikke

leuk blaadje, elk jaar weer! veel werk aan besteed, dat kun je wel zien. maar ik vind dat het wel erg laat is dit jaar!
zoiets moet al voor het slagerfestival in huis zijn. kun je op je gemak alles bekijken en terug lezen. nu heb ik hem voor de carnaval helaas nog niet uit. ik heb hem zelf nog niet eens!!!

ik-ok

was vroeger de verspreiding toch beter he? toen werd het nog door vrijwilligers van de schutterij gedaan!!!
en een stuk eerder!!!

Hans

Ik denk vooral omdat de carnaval dit jaar erg vroeg valt, de uitgave van dit jaar nu uitkomt. Wij hebben ‘t Sokske van dit jaar gewoon netjes ontvangen. Dus niet mopperen en gewoon lekker gaan lezen.
Ziet er weer erg mooi uit dit jaar met hele leuke stukjes! Complimenten!

Het is nu 01 februari 2013, 18.00 uur nog steeds geen Sökske ontvangen…………….. Zeer slecht

joke

bij ons (lievensweg) ook nog steeds niet….

Jan Janssen

Helaas wordt dit geweldige blad niet in het Berg en Dalse deel van onze gemeente bezorgd, bestaat er een mogelijheid voor geïnteresseerde Berg en Dallers het Sökske ergens af te halen?

redactie Sokske
Beste Jan In het artikel hierboven staan 2 adressen waar het Sokske afgehaald kan worden. Dat is voor iedereen die een Sokske graag wilt ontvangen. Mensen die geen Sokske ontvangen hebben graag even het adres mailen naar [email protected] UIteraard is het ook in ons belang dat de Sokske goed bezorgt worden. Maar het is helaas niet mogelijk om alles na te lopen of iedereen ook daadwerkelijk het Sokske ontvangen heeft. De bezorging gaat in goed vertrouwen en is ook dit jaar weer netjes verlopen maar er kan altijd iets mis gaan. Dus mail uw adres even door, alleen op deze… Lees meer »

@ redactie!

Dank voor jullie reactie. De verspreiding van Groesbeeks Weekblad/de Brug is al een poos slecht. De gemeenteraad heeft er vandeweek ook al over gesproken. Daar kunnen jullie ook niets aan doen blijkt wel.
Wij hebben ‘t Sokske vandeweek wel netjes ontvangen. Ook dit jaar weer prachtig geworden. Goed werk! Leuk om te lezen weer.
En jullie hebben netjes een oplossing voor iedereen om als hij niet bezorgd is, toch een exemplaar op te halen. Geen reden tot zeuren dus. Allemaal een hele mooi carnaval. Nog een weekje en ‘dan get ut los’. Veul schik!

wpDiscuz